Mišljenje Đine Džinović o Harisu svet novine svet portal
Svet

March 29, 2024 19:30

By

Kao iz holivudskih filmova: Pogledajte kako izgleda vila Harisa Džinovića u kojoj Melina više ne živi FOTO

Vila Harisa i Meline podseća na one iz Holivuda

Pevač Haris Džinović se 2021. godine sa porodicom uselio u svoju vili na Senjaku koju je gradio od 2017. godine. Vila Harisa i Meline, kako pišu domaći mediji, ima više od 930 kvadrata a popularni pevač je u ovaj projekat uložio oko 2 miliona evra.

Vila Harisa i Meline svet portal svet

Foto: Ata images

Vila Harisa i Meline konačno završena

Radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je i pevač pričao javno.

Pročitajte Toni progovorio o ljubavnici, zajedničkom životu s njom i njenoj trudnoći

– Stalno menjam. Nisam arhitekta, nisam građevinski inženjer, ni statičar. Ne čitam nacrte, ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem. Kažem im: “Srušite mi ovaj zid jer mi se ne sviđa, dajte mi neki drugi, proširite mi garažu da ne ulazim kroz iglene uši”.

Vila Harisa i Meline svet portal svet

Ivan Vučićević

– To su sasvim normalne promene tokom gradnje, ne razumem što bih zbog toga bio težak. Plaćam to i želim da izgleda kako hoću.

Pročitajte Žurka za useljenje – Džinovići završili vilu od DVA MILIONA evra

– S druge strane, arhitekta i inženjer grade to i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih – ispričao je Haris jednom prilikom.

Vila Harisa i Meline svet portal svet

Instagram

Vila Harisa i Meline savršena je, poželela bi je i Opra

O sadržajima koje nudi ovaj dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje.

Pročitajte Melina nije znala šta je snašlo – Haris Džinović u ozbiljnom problemu, kućna pomoćnica je kriva za sve

Kako su mediji pisali, Haris i Melina na krovu svoje milionske vile imaju i bazen, zatim vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Vila Harisa i Meline sadrži i pevačev novi muzički studio

Haris navodno tada nije želeo da propusti priliku, kada već gradi vilu po svojoj želji, da nema svoj studio poput mnogih muzičara. Kao veliki poznavalac nota i vrsan muzičar, to je bio početni uslov kada se pravio projekat kuće.

– Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dečije sobe, opremljene po želji Đine i Kana, su samo deo onoga što čini ovaj dom, koji je Haris posle dugo godina na estradi odlučio da sebi priušti. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar – rekao je jednom prilikom izvor za “Blic”, a prema objava njegove ćerke Đine, može se primetiti i da su kristalni lusteri svuda po kući.

Vila Harisa i Meline svet portal svet

Ivan Vučićević

Nije poznato da li je razvod Harisa i Meline sporazuman ili će se suditi oko podele veoma vredne imovine koju poseduju.

S obzirom na to da se kreatorka iselila iz vile u Beogradu, vrlo je verovatno da se u nju neće ni vraćati, te da će pevač nastaviti tu da živi sa ćerkom i sinom.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images