Star

30 Aprila, 2021 20:00

Žurka za USELJENJE! Džinovići završili VILU od DVA MILIONA evra!

Posle četiri godine Haris i Melina Džinović konačno su zadovoljni kako je renovirana njihova vila. Velelepno zdanje nalazi se na Dedinju, a kako se Melina pohvalila, sve je spremno za useljenje u zdanje od dva miliona evra.

Žurka za useljenje

Vila je posle dužeg vremena gotova. Mi nismo žurili, sve smo radili natenane i kako smo želeli. Jednom se gradi kuća. Planiramo da se uselimo u narednih mesec dana. Srećna sam da se sve završilo i da mogu na miru da se uselim. Nadam se da ćemo u maju mesecu po prvi put spavati u našoj novoj kući – rekla je Melina za STAR.

Melina i deca su presrećni jer se sele baš sada kada ide lepo vreme. Planiraju da koriste otvoreni bazen čim još malo otopli. U planu je i žurka na otvorenom povodom useljenja, ali to će biti malo intimnije i bez glasne muzike, korona ipak i dalje hara. Verovatno će to biti organizovano u nekoliko dana, pa će im svaki dan dolaziti po nekoliko prijatelja. Žele i oni da se vrate u život, da se druže sa ljudima, a sada kada imaju veliko dvorište, za to i imaju mogućnosti –  objašnjava jedan od pevačevih prijatelja za STAR.

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR