Svađe Harisa i Meline svet novine svet portal
Svet

March 31, 2024 17:00

By

Melini sad ni lepe reči o njenoj deci ne pomažu: Sin je jako ljut na nju

Deca Harisa i Meline teško su podnela razvod roditelja

Od kada je odjeknula vest da se Haris i Melina Džinović razvode nakon više od dve decenije zajedničkog života, javnost ne prestaje da priča o njima. Iako su se uvek trudili da privatnost svoje dece drže strogo u tajnosti, to se u poslednje vreme drastično promenilo, posebno od kada je njihova ćerka Đina odlučila da svoju svakodnevnicu deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

Deca Harisa i Meline svet novine svet portal

Ata images

Deca Harisa i Meline – Kan rekao svoje mišljenje o majci, Đina se ne oglašava

I dok je Đina više komunikativna i voli eksponiranje, Kan je njena sušta suprotnost i izbegava da se pojavljuje previše u javnosti. Poznato je da su deca Harisa i Meline odrasla u luksuzu, a kako je proteklo njihovo vaspitavanje u tinejdžerskom periodu Melina Džinović je svojevremeno ispričala za Story:

“Ja nemam problema sa decom. Nemam sada ovde drvo u koje da kucnem, ali presrećna sam u kakve ljude rastu. Istina je da su u uzrastu kada im je sve drugo draže, imaju svoj krug prijatelja, svoja interesovanja, stoga se ja trudim da ne savetujem. Povremeno nešto dobacim, čisto da to imaju u vidu. Nije ovo vreme kakvo je nekad bilo. Učim se da zaćutim i budem strpljiva, jer verujem da se deca roditeljima vrate u 20-im. Ne mogu da kažem da imamo svađe i neslaganja, zaista su oboje vrlo dobri stoga ih i Hari pušta da ostanu u gradu do kada žele.”

Pročitajte Nju razvod nije slomio – Melina priznala, nikad nije bila emotivno ispunjenija

Međutim, u jeku razvoda njihovih roditelja, mnogi su se zapitali na čiju stranu će stati deca Harisa i Meline? Da li će biti uz majku poznatu dizajnerku ili uz oca pevača? Dok se Đina tim povodom nije oglašavala, već je na društvenim mrežama objavljivala snimke i slike iz noćnog provoda, Haris je izjavio da je sin Kan ljut na majku:

“Sa sinom se nije čula mesec i po dana, krasna majka. Sin je veoma ljut na nju,” kratko je rekao Haris Džinović kojeg je sin i dovezao do suda gde se razvod i pravno ozvaničio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

“Jako sam razočaran, time što sam ja izdan, ovo je klasična izdaja, udar na porodicu, a porodica je svetinja. Ovde je porodica rasturena bez ikakvog razloga, ja ga nemam, ja nisam doprineo razbijanju porodice. Nije meni žao novca, meni je žao nepoštovanja, nezahvalnosti, žao mi je te izdaje, prodaje”, rekao je Haris u intervjuu za “Hype” i dodao:

Pročitajte Umesto Harisa, Melina napustila vilu, sad živi ovde, a najveća podrška joj je poznata dama

“Zakon će reći šta je to što njoj pripada, može da joj ne pripadne ništa, a može i cela kuća. Ne znam taj zakon, biće kako će biti. Mi se nismo čuli, ona je napustila kuću, praktično je pobegla, nestajala je, i odjednom je nestala bez ikakvog kontakta, čak i sa decom.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram