Ćerka Mirjane Antonović svet novine svet portal
Svet

April 24, 2024 20:45

By

Ćerka Mirjane Antonović ne želi više da ćuti o Devinu, iz jednog pogleda jasno je šta misli o bratu

Ćerka Mirjane Antonović majčina je kopija

Porodična saga u kojoj su proteklih godina glavni likovi bili Miroslav Ilić, Mirjana Antonović i njen sin Devin, koji je, potvrdio je sud, biološki sin „slavuja iz Mrčajevaca“, dobila je završnicu 26. maja 2022. godine. Ova sapunica podsetila nas je i na sporedne likove koji se nisu previše eksponirali. Među njima su Daniel i ćerka Mirjane Antonović, Diana.

Ćerka Mirjane Antonović svet novine svet portal

Facebook

Ćerka Mirjane Antonović – Ista je majka, lepota 

Vlasnik kompanije „Antonovich Furs“, koja se bavi prodajom luksuznog krzna, oženio se lepom Mirjanom, koja je vrlo mlada otišla u Ameriku i tamo neko vreme radila kao model, odnosno zaštitno lice firme.

Pročitajte Posle svega, ona je stala Seki na crtu – Jasno je bilo da Veljko ima drugu

Dobili su ćerku Dianu koja je danas ugledna doktorka, ali poznat ai kao ćerka Mirjane Antonović koja polubrata voli naviše na svetu.

Ćerka Mirjane Antonović svet novine svet portal

Facebook

Mirjanin prvi brak nije potrajao, a nakon razvoda od prvog supruga Mirjana je dobila Devina kome je prvo bilo namenjeno ime Kristijan.

Pročitajte Potresna tajna oca i sina – Zlatni krstić koji je Devin nosio na suđenju oko vrata mu je stavio otac Miroslav

Podsećanja radi, nakon dugodošnjeg suđenja povodom utvrđivanja očinstva njenog sina Devina, Mirjana Antonović je tog maja pre dve godine, objavila rezultate sudske odluke putem Fejsbuk profila. Ona je naime otkrila da je Sud pravedno odlučio te da Miroslav i Devin jesu otac i sin.

Ćerka Mirjane Antonović svet novine svet portal

Bojan Vuković

Njeno pismo javosti glasilo je ovako:

– Dragi moji strpljivi Prijatelji. Danas je dan za slavlje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo danas zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvrsnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali kao i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom.

Pročitajte Mirjana Antonović u očajnom stanju! Suđenje sa Miroslavom odrazilo se na njen izgled i zdravlje! (FOTO)

Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka, neka tuži a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana – bile su emotivne reči koje je Mira uputila javnosti.

Ćerka Mirjane Antonović svet novine svet portal

Fejsbuk

Podsetimo se, Mirjana Antonović se posle suđenje koje se odigralo 23. marta sa advokatom Vilijamom Paspalovskim obratila medijima povodom odluke suda za koju do tada niko nije znao.

– Prvostepeni postupak je okončan. Kada budemo dobili odluku suda možemo da vam saopštimo kakava je situacija. Sutra će biti mnogo zanimljivije, moći ćemo da pričamo o svemu onome što se nalazi u krivičnoj prijavi, koju je protiv Mirjane Antonović podneo Ilićev punomoćnik – istakli su, a zatim pojasnili šta će se dalje dešavati.

Pročitajte Mirjana Antonović u očajnom stanju! Suđenje sa Miroslavom odrazilo se na njen izgled i zdravlje! (FOTO)

– Nezadovoljna strana ima pravo da podnese žalbu Apelacionom sudu. Kada bude stigla, možemo samo da vas obavestimo da je doneta prvostepena presuda, i ono što zakon kaže – ili je usvojen tužbeni zahtev ili odbijen. Znamo samo da je postupak okončan – istakao je advokat Paspalovski koji zastupa Antonovićevu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images