Dom Mire Antonović na moru
Svet

May 26, 2022 17:55

By

Mirijana Antonović kroz suze saopštila sudsku odluku: Otkriveno da li su Miroslav i Devin otac i sin

Devin i Miroslav Ilić jesu otac i sin

Nakon dugodošnjeg suđenja povodom utvrđivanja očinstva njenog sina Devina, Mirjana Antonović objavila je rezultate sudske odluke putem Fejsbuk profila. Ona je naime otkrila da je Sud pravedno odlučio te da Miroslav i Devin jesu otac i sin.

Pročitajte: Mirjana Antonović razvezala jezik: Otkrila nove detalje o Miroslavu Iliću! Tek će sada da nastane haos!

devin antonović

Foto: Bojan Vuković

Njeno pismo vam prenosimo u celosti:

– Dragi moji strpljivi Prijatelji. Danas je dan za slavlje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo danas zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvrsnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali kao i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka, neka tuži a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana – bile su emotivne reči koje je Mira uputila javnosti.

Pročitajte: Mirjana Antonović u očajnom stanju! Suđenje sa Miroslavom odrazilo se na njen izgled i zdravlje! (FOTO)

Podsetimo se, Mirjana Antonović se posle suđenje koje se odigralo 23. marta sa advokatom Vilijamom Paspalovskim obratila medijima povodom odluke suda za koju nisu znali sve do danas.

– Prvostepeni postupak je okončan. Kada budemo dobili odluku suda možemo da vam saopštimo kakava je situacija. Sutra će biti mnogo zanimljivije, moći ćemo da pričamo o svemu onome što se nalazi u krivičnoj prijavi, koju je protiv Mirjane Antonović podneo Ilićev punomoćnik – istakli su, a zatim pojasnili šta će se dalje dešavati.

– Nezadovoljna strana ima pravo da podnese žalbu Apelacionom sudu. Kada bude stigla, možemo samo da vas obavestimo da je doneta prvostepena presuda, i ono što zakon kaže – ili je usvojen tužbeni zahtev ili odbijen. Znamo samo da je postupak okončan – istakao je advokat Paspalovski koji zastupa Antonovićevu.

AUTOR: SVET

FOTO: Fejsbuk / ATA images / Bojan Vuković