brena
Scandal

19 Februar, 2022 22:00

Panika zbog prodaje vile! Sinovi odlučili da napuste kuću vrednu 2.5 miliona €, Brena ne zna šta da radi?

Kako SCANDAL! saznaje, Lepa Brena danima je nervozna i zabrinuta jer navodno, dve godine unazad navodno ne može da proda luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi!

Lepa Brena brine što nikako ne uspeva da proda vilu od 2.5 miliona €?!

IVAN VUČIĆEVIĆ

Naime, Boba i Brena kupili su luks stan u najvišoj kuli u naselju na Novom Beogradu gde svoju nekretninu ima i Novak Đoković i tada su i rešili da prodaju kuću budući da njihovi sinovi planiraju odvojene živote. Navodno, kako ističu, tolika kuća im više nije potrebna. Međutim, kupaca nema. Brena je započela i biznis sa kreiranjem unihopki, tako da je, po svemu sudeći normalno što je hvata panika. S druge strane, njen muž ne paniči, čak joj predlaže da napusti pevanje i da se posveti sebi!

PROČITAJTE: Viktor Živojinović ljut na Lepu Brenu! Majka ga potpuno izludela!

lepa brena 1

Ivan Vučićević

Budući da je ceo život zarađivala ogromne cifre, naša najpoznatija balkanska diva ume dobro i da se pruži.

– Brena je jako preduzimljiva i odgovorna. Voli da se počasti, ume da potroši puno, ali ume i da zaradi – započinje naš izvor i dodaje:

– Zato je sad hvata panika oko vile, pa zove sve redom prijatelje za koje zna da su imućni i predlaže im da kupe od nje kuću. To joj je siguran keš da bude smirena i da zna da nije napravila neki pogrešan poslovni potez. A što se tiče Bobinog predloga da okači mikrofon o klin, o tome nije ni mislila. Sad ima većih briga, mada ne verujem da ona može bez scene i publike – završava naš izvor.

PROČITAJTE: Brena i Boba ostaju bez MILIONA! Evo ko im UZIMA sve!

Brena i Boba

Foto: Ivan Vučićević

PROČITAJTE: VELIKI INTERVJU ZA „SVET!“ Sanja Vučić: „Ljubila bih se s Bikovićem, Timotijevićem i Radonjićem!“

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: Ivan Vučićević / Ata Images