Viki Miljković pomogla Stefanu Kosmajcu svet novine svet portal
Svet

April 28, 2024 15:45

By

Pevač otkrio kakva je zapravo Viki: Dugo su se svi pitali zašto se ona tako ponaša prema njemu

Viki Miljković pomogla Stefanu Kosmajcu da se posveti karijeri

Stefan Petrović Kosmajac postao je poznat široj publici učešćem u takmičenju “Zvezde Granda”, gde je do finala stigao uz pomoć svoje mentorke Viki Miljković.

Viki Miljković pomogla Stefanu Kosmajcu svet novine svet portal

Antonio Ahel /ATA images

Viki Miljković pomogla Stefanu Kosmajcu – Vratila ga na pravi put

Kako tvrdi nekadašnji učesnik ovog muzičkoga šoua, Viki mu je pomogla da se ozbiljno posveti karijeri jer je do tada on bio poznat svima samo po skandalima i raznoraznim pričama koje su ga u stopu pratile.

Kao što je još tada ispričala, Viki je pozvala njegove roditelje da se konsultuje a zatim su ga zajedničkim snagama vratili na pravi put. Stefan i danas bez dlake na jeziku otvoreno priča o problemima koje je pravio i stvarima sa kojima se susretao.

Pročitajte Komšije Vesne i Đoleta razvezale jezik – O poznatom paru nisu štedeli reči, spomenuli i Lunu

“Jako mlad sam počeo da radim posao kojim se i sad bavim, a znamo svi da u tom poslu ima mnogo alkohola. I sad, kolege piju, ja hoću da budem kao oni da se ne izdvajam pa pijem i ja. Zahvaljući Viki i Tašketu tokom takmičenja sam prestao da pijem. Evo već četvrta godina kako nisam liznuo alkohol”, otkrio je Stefan.

Viki Miljković pomogla Stefanu Kosmajcu svet novine svet portal

Ata images

Bivši takmičar “Zvezda Granda” tvrdi da je odlučio da iz korena promeni svoj život, ali i izgled.

“Glavni razlog zbog kog sam smršao je taj što sam imao problema s kičmom. Stomak mi je bio ogroman i bolela su me leđa. Jedva sam stajao na nogama. Osim toga, tada sam bio takmičar u “Zvezdama Granda”, a posao pevača, osim dobrog glasa, zahteva i dobar izgled. Shvatio sam da pod hitno moram da smršam, jer sam imao čak 120 kilograma”, ispričao je Stefan i dodao da mu je vetar u leđa davala Viki.

Pročitajte Viki Miljković cveta biznis sa nekretninama – Posao proširila na još jednu državu, a ove poznate ličnosti su joj klijenti

Promena životnih navika nije išla glatko, ali je njegova mentorka Viki Miljković pomogla Stefanu Kosmajcu i on je tada uz njene savete uspeo da skine višak kilograma.

Viki Miljković pomogla Stefanu Kosmajcu svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Stefan je otkrio i koje je pevačicine sugestije usvojio.

“Prestao sam da izlazim kasno uveče u grad, da bih imao redovan san i bio odmoran za novi radni dan. Godinu dana nisam okusio slatko, a to nije bilo nimalo lako. Svakog dana sam ustajao rano i trenirao, kako bih bio u formi.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images