Scandal

6 Januara, 2022 22:33

Zvezda Granda završila u policiji zbog pisanja ženama svojih kolega!

Učesnik takmičenja „Zvezde Granda“ Stefan Petrović Kosmajac, pre tačno 2 godine verio je 18 godina stariju koleginicu Dušicu Ikonić. Međutim, nakon romantične veridbe uz sveće i vatromet, pevač je stavio tačku na ljubav sa pevačicom.

Zvezda Granda završila u policiji zbog pisanja ženama svojih kolega!

Nisam više zaljubljen, nemam devojku. Ne odgovara mi to u ovom trenutku, ali…- rekao je Stefan, ne želeći da otkriva detalje raskida verdibe. Ali kako ima svega 23 godine, ne krije da i dalje veruje u pravu ljubav – rekao je pevač za Alo.

Ljubav je nešto najlepše na svetu i najbitnije je da se porodica slaže. Sve ostalo je prolazno, pare su prolazne i neophodne, ali ljubav je nešto što sve to popunjava – istakao je Kosmajac koji se ovih dana zbog tuđih žena susreo sa novim nedaćama.

Naime, lažan profil na Instagramu sa njegovim imenom i prezimenom napravio mu je pakao od života, te je na kraju slučaj morao da prijavi nadležnim institucijama.

Taj neko ko se predstavlja na Instagramu kao ja, piše tuđim ženama, uglavnom ženama mojih kolega, pa me zovu kolege i pitaju što sam pisao njihovim ženama. Nisam mogao da objasnim da to nisam ja, niko mi nije verovao da to ne pišem ja. Počeli su ljudi da mi dolaze kući. I ja lepo odem u policiju i prijavim – ispričao je Kosmajac za gore pomenuti list.

Da podsetimo, Stefan Petrović Kosmajac nekoliko puta učestvovao je u „Zvezdama Granda“, a 2019. do finala je stigao uz pomoć mentorke Viki Miljković.

PROČITAJTE I…Era Ojdanić pokazao kako njegova porodica proslavlja Badnje veče! Jedan običaj će vas iznenaditi!

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN