Sukob Saše Popovića i Zorice Brunclik svet portal svet
Svet

April 12, 2024 13:45

By

Pomirenje decenije: Saša Popović oprostio Zorici teške reči, evo ko je koga prvi pozvao

Sukob Saše Popovića i Zorice Brunclik prošlost je

Diva narodne muzike Zorica Brunclik bila je članica žirija “Zvezda Granda”, ali je iznenada 2015. godine, pred samo finale odlučila da napusti ovo takmičenje. Od tada datira sukob Saše Popovića i Zorice Brunclik koji godinama nisu govorili.

Sukob Saše Popovića i Zorice Brunclik svet portal svet

Ata images

Reč jednu Saša i ja progovorili nismo – rekla je Brunclikova 2019. odgovarajući na pitanje da li je između nje i Saše bilo svađe.

Ja sam samo uzela svoju torbicu tada u “Zvezdama Granda”, čiji sam bila deo, otišla kući i rekla: “Ja neću da radim nešto iza čega ne mogu da stanem”.

Pročitajte Dok svi pričaju o Draganinom razvodu on je saopštio prelepe vesti – Pevačica pored njega blista što dokazuje i fotografija

– Nisam mogla da stanem iza dve stvari. Prva je, koja je tražena od mene, da pored pevanja ocenjujem stajling. Druga stvar, ponašanje na sceni. Ja to ne umem. I još sa čime nisam mogla da se složim, to je novčić. Bacaju novčiće koji će metodom pismo ili glava odlučiti o tome da li će jedan kandidat ili drugi da ispadne iz takmičenja, kada imaju isti broj glasova. To nisam mogla i zato sam otišla. Nikakvog konflikta nije bilo – rekla je tada diva narodne muzike.

Sukob Saše Popovića i Zorice Brunclik svet portal svet

Rajko Ristić

Međutim, 2015. godine, iz Grand produkcije je stiglo saopštenje da Zorica nije otišla zbog onoga zbog čega je tvrdila da jeste. Oni su tada na uvid pokazali poruku koju je Popović dobio od Zoričinog supruga Miroljuba, u kojoj navodi da neće biti deo žirija sve dok se “Zvezde Granda” emituju na televiziji na kojoj su se tada emitovale.

Sukob Saše Popovića i Zorice Brunclik okončan je

– Kako da razgovaram sa nekim ko me nije udostojio da mi kaže doviđenja?! Kako da razgovaram ako oni mene ne vide jer sam za njih mrtav čovek koji hoda. Ma niko mi nije rekao: „Crne ti oči u glavi!“, a kamoli plave. Ni Brena, ni Saša. Stojim iza toga! Meni je samo žao što je čak i Suzana Jovanović ušla u tu priču kad je rekla: „Ona nikad više u moju kuću!“ Tu neko više govori o sebi nego o meni – rekla je tada posle svega Zorica.

Sukob Saše Popovića i Zorice Brunclik svet portal svet

Ata images

Međutim, sukob Saše Popovića i Zorice Brunclik okončan je posle skoro deceniju, a ruku pomirenja prvi je džentlmenski pružio osnivač Granda.

Naime, Saša Popović je u emisiji “Grand specijal” delio nagrade povodm 25 godina postojanja Granda. Plakete kao zahvalnice za saradnju dobili su Neda Ukraden, Aco Pejović, Rada Manojlović, Milica Todorović, ali i Zorica Brunclik.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES