Zdravstveno stanje Ane Bekute svet portal svet
Svet

March 27, 2024 15:45

By

Najnovije fotografije otkrivaju sve o Aninom zdravstvenom stanju: Vidno mršavija stigla na snimanje Zvezda Granda (foto)

Zdravstveno stanje Ane Bekute sada je poznato

Ana Bekuta je u proteklih pet emisija “Zvezda Granda” izostala sa snimanja, a razlog za to je, kako se šuškalo, pevačicino narušeno zdravlje. Ona je, navodno bila hitno operisana. Zdravstveno stanje Ane Bekute je sada, ako je suditi po tome što se vratila, stabilno.

Zdravstveno stanje Ane Bekute svet portal svet

Ivan Vučićević

– Ne želim da delim sa medijima o čemu je reč, ali situacija nije naivna. Ana ima ozbiljne zdravstvene tegobe. Pre tri nedelje hitno je operisana u Austriji i bori se za svoje zdravlje – rekla je nedavno za Scandal! prijateljica folk zvezde.

Pročitajte Brak je bio gotov pre više od godinu dana, Toni se iselio – Evo gde mesecima tuguje za porodicom

Bekuta, kao što je poznato, već neko vreme ne želi da daje izjave za medije, tako da ni ovo nije želela niti da potvrdi, niti da demantuje.

Zdravstveno stanje Ane Bekute ogleda se u njenom izgledu

Ona se danas, posle više od mesec dana izostanka ponovo vratila u žiri Zvezda Granda. Na snimanje je stigla nasmejana i raspoložena, ali vidno mršavija. Međutim, nije želela da razgovara sa novinarima, pa tako nismo uspeli ni da saznamo da li je zaista imala operaciju, ili ne.

Ono što je vidiljivo je da je pevačica stigla lepa i doterana, pa možemo da pretpostavimo da se oseća odlično, te da je zdravstveno stanje Ane Bekute i više nego dobro.

Zdravstveno stanje Ane Bekute svet portal svet

Ivan Vučićević

Iako je bilo reči da će se pevačica poslovnim obavezama vratiti tek u maju, ispostavilo se da ipak nije tako. Ona se na snimanje emisija Zvezda Granda vratila tek danas, ali je rad sad kandidatima u studiju počela pre nekoliko dana, o čemu svedoče i fotografije na društvenim mrežama. Pre nego što se vratila snimanjima Ana je imala i jedan nastup pre desetak dana, što potvrđuje da se pevačica i pre nego što se vratila u Grand, osećala dobro.

 

 

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ