Snajka Dragane Mirković svet portal svet
Svet

April 23, 2024 17:02

By

Toniju će posle ovog prizora srce prepući od tuge: Deca više ne kriju da su na Draganinoj strani (foto)

Deca Dragane Mirković priredila iznenađenje majci

Folk diva Dragana Mirković u poslednje vreme prolazi kroz veoma težak period, jer je odlučila da stavi tačku na svoj 24 godine dug brak. Deca Dragane Mirković se nisu u medijima oglašavala tim povodom, ali su objavljivanjem njenih fotografija jasno stavili do znanja na čijoj su strani.

Deca Dragane Mirković svet portal svet

Ata images

Sin folk dive je posle priča da njegov otac ima ljubavnicu s kojom je odavno započeo zajendički život u vili koju je kupio u Nemačkoj, otpratio Tonija sa društvenih mreža, što jasno pokazuje da je svim srcem uz majku.

Pročitajte Nisam znala šta mi Toni radi iza leđa – Dragana prvi put posle razvoda progovorila o bivšem mužu

I Dragana je, čini se nastavila da živi kao da se ništa nije desilo. Folk diva je nastavila turneju koju je započela pre nekoliko meseci, a uspela je i da snimi duetsku pesmu “Kad srce stane” sa hrvatskim pevačem Ivanom Zakom.

Deca Dragane Mirković svet portal svet

Instagram

U sklopu svoje turneje Gaga je za vikend nastupala u Italiji, a Marko i Manuela su joj posle toga priredili iznenađenje koje će zauvek pamtiti.

Deca Dragane Mirković priredili majci iznenađenje

Ono kada posle prelepog koncerta Marko i Manuela povedu mamu u Veneciju – napisala je Dragana u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu, a na kojoj je folk diva sa ćerkom Manuelom i sinomMarkom.

Deca Dragane Mirković svet portal svet

Instagram

Po osmesima Dragane i njene prelepe dece vidi se da su srećni, a nema sumnje da će ovaj prizor rastužiti njenog bivšeg muža, koji je je sve donedavno uživao u zajedničkim putovanjima s porodicom.

Pročitajte Ovaj poznati muškarac je pored sina Draganina najveća podrška tokom razvoda – Smatra je predivnom 

Podsećamo, Dragana je početkom meseca saopštila da se razvodi od Tonija Bijelića, ne želeći da otkriva razloge razvoda. Međutim, ubrzo su se pojavili navodi da joj je biznismen već godinama neveran, o čemu je pevačica nedavno razgovarala sa Jovanom Jeremić, otkrivši joj da o tome ništa nije znala, jer je on uvek bio divan prema njoj.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM