Odnos Vanje Gudelj i Anastasije svet novine svet portal
Svet

April 24, 2024 09:00

By

Iz Anastasijinog i Nemanjinog doma ne stižu lepe vesti: Ponovo se desilo ono od čega su strepeli

Zdrvstveno stanje Nemanje Gudelja ponovo nije dobro

Fudabler Nemanja Gudelj imao je u ponedeljak uveče utakmicu sa Seviljom protiv Majorke, koja se nije dobro završila, ali ne kada je u pitanju rezultat, već zdravlje srpskog reprezentativca. Da zdrvstveno stanje Nemanje Gudelja nije kako treba saznalo se tek naknadno, kada je njegov klub izdaoo saopštenje.

Zdrvstveno stanje Nemanje Gudelja svet portal svet

by Fran Santiago/Getty Images)

Gudelj je morao da napusti igru u 81. minutu, a Sevilja je juče izdala saopštenje.

– Medicinska služba FK Sevilja saopštava da se, posle obavljenih odgovarajućih medicinskih pregleda, saznalo da je Nemanja Gudelj tokom sinoćnjeg meča protiv Majorke zadobio povredu zadnjeg roga unutrašnjeg meniskusa desnog kolena.

Pročitajte Ovaj poznati muškarac je pored sina Draganina najveća podrška tokom razvoda – Smatra je predivnom

– Ovo je suprotno koleno od onog koje je operisano početkom godine. Konačna prognoza zavisiće od vrste intervencije kojoj se Gudelj podvrgne – stoji u klupskom saopštenju.

Zdrvstveno stanje Nemanje Gudelja svet portal svet

Instagram

Sevilja nije saopštila kolika pauza sada čeka Gudelja i da li postoji šansa da srpski reprezentativac bude spreman za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj koje nas očekuje od 14. juna do 14. jula.

Zdrvstveno stanje Nemanje Gudelja bilo loše i početkom godine

Zdrvstveno stanje Nemanje Gudelja početkom godine takođe je bilo kritično, jer se srpski reprezentativac povredio tokom utakmice sa Atletikom Bilbaom. On je posle toga imao operaciju naprsnuća spoljnjeg meniskusa levog kolena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Kao i januaru, kada se sve to desilo, supruga Anastasija mu je i sada najveća podrška tokom oporavka. Još uvek nije poznato da li će Nemanja ponovo morati na operaciju, niti kako će teći njegov oporavak.

S obzirom na to da se bliži Evropsko prvenstvo u fudbalu, veoma je neizvesno da li će Nemanja moći da zaigra za reprezentaciju Srbije, za koju je jedan od najzančajnijih igrača. A, upravo povrede ključnih igrača bile su ono od čega je strepeo selektor Dragana Stojković, ali i cela nacija.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM