Saša Popović i Bilja Jevtić svet novine svet portal
Svet

April 16, 2024 14:30

By

Pre Suzane, Saša je ludo voleo ovu pevačicu: Njen suprug nije znao šta se dešavalo među njima

Saša Popović i Bilja Jevtić iskreno o svom odnosu

Biljana Jevtić nekada je važila za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica, a njenim čarima nije mogao da odoli ni Saša Popović, najveći estradni mag. Saša Popović i Bilja Jevtić su o ovome progovorili tek nedavno.

Saša Popović i Bilja Jevtić svet novine svet portal

Rajko Ristić

Saša Popović i Bilja Jevtić odoleli sudbini – Muž Suzane Jovanović priznao da je ludo voleo Biljanu

Dok se nisam oženio Suzanom Jovanović, bio sam ludo zaljubljen u Biljanu Jevtić. Kakva je ona riba bila! Pored toga što je bila dobra pevačica, bila je i prelepa. Imala je velike, prirodne grudi. To mi se uvek dopadalo kod nje – priznao je Popović.

Pročitajte Ceca i Lidija ljute suparnice – Evo kako izgleda Ocoljićkina kuća, nije ni nalik pevačicinoj

– Sretao sam je na nastupima i družili smo se, ali među nama se nikada ništa nije desilo. E, onda ju je preoteo Aca Ilić, koji se ubrzo i oženio njome. Pretekao me je. Ne znam šta je videla na njemu – rekao je šaljivo Saša.

Saša Popović i Bilja Jevtić svet novine svet portal

M.M./ATAImages

Saša Popović i Bilja Jevtić nisu imali ništa ali su bez obzira na ovu prošlost koja je ostala samo na simpatiji ostali super prijatelji. Aca i Biljana su i sada, kao i ranije, u odličnim odnosima sa Sašom i na ovu njegovu priču reagovali su osmehom. Pevačica je čak istakla da joj imponuje što je Popović bio zaljubljen u nju.

Pročitajte On je Melinin novi partner – Mlad je, bogat i dobro poznat javnosti

Super se osećam zbog toga što je Saša bio zaljubljen u mene. To je bilo davno, ali mi imponuje to što je Saša rekao. Pa mnogi su bili zaljubljeni u Bilju Jevtić tih godina, tako da to ništa nije novo. To je bilo davno, ali jedan drugi čovek je osvojio moje srce, a svi ostali su bili samo zaljubljeni u mene – rekla je Bilja.

Saša Popović i Bilja Jevtić svet novine svet portal

Ata images

Saša Popović i Biljana Jevtić s osmehom pričaju o prošlosti

– On se smejao. Aca i Saša su dobri drugovi i nema tu razloga da bude nekih negativnih komentara. Od tada je prošlo dosta vremena. Ja sam Sašu upoznala na početku karijere kada sam prisustvovala jednog koncertu Lepe Brene i “Slatkog greha”. Tada je Saša još rekao: “Auu, kakva devojka. Ala si lepa” – ispričala je pevačica.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images