Majka Žike Todorovića svet novine svet portal
Svet

April 23, 2024 09:00

By

Moja voljena mama… Glumac preplavljen emocijama, Snežana je bila vanvremenska lepotica FOTO

Majka Žike Todorovića prava je dama

Ako se ima u vidu da mu je otac glumački bard Bora Todorović, rođena tetka neponovljiva Mira Stupica, a majka Žike Todorovića balerina Snežana Matić, onda nimalo ne treba da čude brojni talenti kojima se može pohvaliti Srđan Žika Todorović. Žikini roditelji su se upoznali u Zagrebu početkom šezdesetih godina prošlog veka.

Majka Žike Todorovića svet novine svet portal

ATA images

Majka Žike Todorovića – Graciozna dama u poznim godinama 

‒ Bora je kevu sreo kada je bila mlada balerina, tek je počela da igra u Hrvatskom narodnom kazalištu. Tu su se oni smuvali i on ju je poveo u Beograd. Ja sam se rodio 1965, a oni su se razveli četiri godine kasnije ‒ ispričao je jednom prilikom Žika, koji razlaz roditelja nije doživeo kao hendikep, naprotiv.

Pročitajte Isplivali detalji o braku preminule voditeljke – Bivši muž otkrio bolnu uspomenu

‒ Ja sam živeo sa mamom, ali kad god je ona odlazila na vežbe i predstavu, bio sam sa Borom. Mogu da kažem da sam imao baš lepo detinjstvo. Svaki poklon, svaki rođendan, svaka Nova godina, sve je bilo duplo. Na more sam išao malo sa kevom, malo sa ćaletom. Uglavnom, naš odnos je bio dobar ‒ kaže popularni glumac.

Majka Žike Todorovića svet novine svet portal

ATA IMAGES

Majka Žike Todorovića – Njegova najveća podrška 

Bez oca je ostao pre devet godina, a majka Žike Todorovića njegov je veliki oslonac u svakodnevnom životu. Redovno se mogu sresti i u zajedničkim šetnjama gradom.

Pročitajte Tužne fotografije slavnog glumca potresle javnost

Koliko je Žika ponosan na svoju majku najbolje pokazuje to što na svom Instagram-profilu često objavljuje njene fotografije. Poslednja u nizu, nastala u mlađim danima Snežane Matić, svedoči o njenoj vanvremenskoj lepoti, a tome u prilog govore i brojni komplimenti koji su ispratili taj post.

Moja voljena mama“, jednostavno je poručio Žika Todorović koji svoju majku obožava, pisao je ranije Hello!.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello! / Svet

FOTO: ATA images