Dijeta Marije Šerifović svet novine svet portal
Svet

May 28, 2023 15:00

By

Menja život iz korena, Marija Šerifović prava dama: Obukla roze dugu haljinu, komplimenti pljušte FOTO

Marija Šerifović u haljini nešto je nemoguće za videti

Marija Šerifović nikada nije bila kao sve ostale njene koleginice. Od prvog dana njene karijere dosledna je svom autentičnom modnom stilu i već godinama unazad ne izlazi iz svoje zone komfora u širokom luku zaobilazeći suknje, haljine, visoke potpetice i sve one detalje koje su sastavni deo garderobera svake žene, posebno one koja se bavi estradnim poslom.

Pročitajte: Izdat nalog za privođenje Marije Šerifović – Ovo su razlozi zbog kojih se našla pred sudom

Marija Šerifović u haljini

Foto: Ata images

Glasovne sposobnosti sigurno je miljama odvajaju od većine današnjih pevačica, a u prilog tome govori činjenica da je ona i dalje jedina naša pobednica na Evroviziji. Talenat je  nasledila od mama Verice, ali su njih dve dijametralno potpuno suprotne. Dok Verica važi za prefinjenu damu, njena ćerka se uvek opredeljuje za kežual stajling. Upravo iz tog razloga veliko iznenađenje i mnoštvo pozitivnih komentara pobrala je kada se Marija Šerifović u haljini pojavila.

Pročitajte: Marija Šerifović otkrila ko je otac deteta – Pevačica obelodanila da je u ljubavnoj vezi s poznatim kompozitorom FOTO

Marija Šerifović u haljini

Facebook

Stajlinzi koji uključuju farmerke, majice, košulje, sakoe i odela, Mara savršeno uklapa uz svoju kratku frizuru, ali da nije uvek bilo baš tako uverili smo se zahvaljujuči fotki koja kruži društvenim mrežama, a koja je izazvala pravo oduševljenje među njenim fanovima.

Moja majka Verica i ja! U haljini sa volanima, karnerima – ne znam baš kako se zove ovaj modni detalj. Sve u svemu, ta epizoda je trajala kratko, dok nisam naučila glasno da kažem ne – napisala je svojevremeno pevačica u opisu objave na “Facebooku” predstavivši sebe u nekom drugačijem svetlu, pre nego što je, kako sama kaže, izgradila sopstveni stil koji nije ni nalik onom na koji je mama Verica imala uticaja.

Pročitajte: Čuju se svadbena zvona – Marija Šerifović otkrila detalje venčanja i progovorila o partnerki, ona je prava

Marija Šerifović u haljini

Foto: Ivan Vučićević

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram