Roditeljli Marije Šerifović
Svet

April 10, 2023 19:36

By

Izdat nalog za privođenje Marije Šerifović: Ovo su razlozi zbog kojih se našla pred sudom

Marija Šerifović pred sudijom zbog prekršaja za koji ne zna

Muzička zvezda Marija Šerifović poznata je kao neko ko od svojih fanova ništa ne krije. Tako nije krila ni to da je izdat nalog za njenom privođenje, što je otkrila na svom vlogu. Mariju je neprijatno iznenađenje sačekalo po povratku s puta.

Pročitajte: Prizor kakav ne viđamo – Marija Šerifović u kupaćem kostimu, tek kada vidite ko joj pravi društvo FOTO 

Marija Šerifović pred sudijom

Ata images

– Dobila sam informaciju iz MUP-a da je od izvesnog suda stigao nalog za moje privođenje. Ja odmah želim da naglasim da sam ja savestan i odgovoran vozač. Osim što ponekada, istina, ne vežem pojas kada snimam vlogove jer mi je teško da držim i volan i menjač i telefon, a to je dva minuta i onda se vezujem. Drugo, nemam nikakve prekršaje, nikada nisam pravila nikakve probleme, što sam starija to i sporije vozim da mi čak i sviraju i sada idem da vidim da li ću da idem u zatvor ili ne – objasnila je Marija na čije se reči nadovezao njen vozač Miloš koji nije isključio mogućnost da je on napravio neki prekršaj.

Pročitajte: Marija Šerifović branila Snežanu, a sada i ona upletena u nameštanje takmičenja 

Marija Šerifović pred sudijom

Ata images

Marija Šerifović pred sudijom se našla odmah po dolasku u Beograd, te se ponovo obratila svojim pratiocima. Ona je objasnila da nije bio u pitanju nikakav ozbiljan prekšaj, već da nije primila poziv i da je trebala da potpiše određenu dokumentaciju.

– Mnogo posla ni za šta, ali jako prijatno iskustvo, ne idem često po sudovima. Divne dame, lepo smo proveli tih 10, 15 minuta – zadovoljno je istakla pevačica.

IZVOR: GRANDONLINE

FOTO: ATA IMAGES