Mrija Šerifović menja navike
Svet

August 29, 2022 11:32

By

Marija Šerifović jednom izjavom ponizila bivše partnere, a otkrila je i razlog svog divljanja po ulici

Mrija Šerifović ponizila bivše izjavom

Pre nekoliko dana isplivao je snimak Marije Šerifović kako u toku noć zaustavlja svoj automobila na jednoj od beogradskih ulica, izlazi iz njega, počinje da urla i da udara rukama po autu.

Sve se odigralo u noći između 8. i 9. avgusta, ali se snimak tek sada pojavio u javnosti.

Pročitajte: Krila je suze i poniženja, ali sada je dosta – Isplivala istina o neprijateljstvu Marije Šerifović i Jelene Tomašević 

Mrija Šerifović ponizila bivše

Kako piše Kurir, razlog zbog koga je pevačica divljala po ulici je to što je saznala da ju je partenrka prevarila.

– Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila sa prijateljicom i partnerkom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerka priznala prevaru. Tada je Šerifovićeva poludela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila saobraćajnu nesreću i počela da histeriše – priča izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, pre incidenta Marija, njena partnerka i drugarice su bile u provodu.

Pročitajte: Ne krije šta radi – Marija se pred Vericom ponaša kao muško (foto)

Mrija Šerifović ponizila bivše

Rajko Ristić

– Super su se provele. Bile su vesele, ništa nije ukazivalo da će se ovako završiti. Međutim, razgovor koji je počeo u kolima je doveo do ozbiljnog problema između njih dve. Pevačica je doživela napad, zakočila, izletela iz kola, a sve ostalo se vidi na snimku – kaže izvor.

Marija ne poriče da je na snimku ona, ali ne želi da detaljiše o tome zbog čega je napravila incident.

– Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila – rekla je pevačica.

Mrija Šerifović ponizila bivše

Rajko Ristić

Brutalno ponizila bivše

Ljubavne veze Marije Šerifović oduvek su intrigirale javnost, međutim, pevačica se ni sa jednom partnerkom do sada nije pojavila na nekom javnom događaju, jer, kako je sama istakla, nisu bile vredne predstavljanja.

– Moji dosadašnji partneri nisu bili vredni da bi bili predstavljeni. Moj izbori nisu bile javne osobe – izjavila je pevačica ranije za Svet. A, ova izjava je, po mišljenju mnogih, veoma ponižavajuća za sve njene bivše.