Ljubavni status Marije Šerifović
Svet

29 Jula, 2022 10:00

Marija Šerifović otkrila ljubavni status: Da istina je, zbližili smo se (foto)

Ljubavni status Marije Šerifović intrigira javnost

Iako o svom ljubavnom statusu i privatnosti ne voli da govori, Marija Šerifović ipak ume da se pomalo i našali na račun svoje intime. Znajući i sama da njena pojava mnogo intrigira javnost a ljubavni status još više, pop zvezda ponekad ume medijima da „baci udicu“ i pokrene ih da ponovo čačkaju po njenoj intimi.

Pročitajte: Marija Šerifović razočarana – Prijateljstva se svode na interes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Ipak, ono što najviše intrigira i interesuje javnost u Srbiji jesti činjenica da se Marija nikada i nigde javno ne pojavljuje sa svojim emotivnim partnerima.

– Niko još nije bio interesantan, da ne kažem vredan, da bi bio predstavljen, a s druge strane, moji izbori do sada nisu bile javne osobe, tako da nema nikakve potrebe za tim. Samo pišite, samo rokajte. Već nekoliko godina se ne dešava ništa na ljubavnom planu i super mi je. Fantastično živim i bez ljubavi – otkrila je Marija gostujući u emisiji „Premijera“.

Pročitajte: Trik za brzo mršavljenje – Marija Šerifović se osušila, a evo u čemu je tajna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Takođe, ona kaže da voli miran život, koji je u Srbiji nemoguć zbog sve medijske pažnje kojoj je okružena, pa zbog toga spas traži u dalekim zemljama.

– U Kaliforniju idem godinama, jer tamo mogu da živim jedan sasvim običan život. Tamo mogu da živim jedan prost život, u kojem nema javnog života – rekla je Marija. Ona je takođe naglasila i da je godinama bez partnera, ali da joj život bez ljubavi ne pada teško. Međutim nova fotografija koju je podelila na instagramu ponovo je zaintrigirala sve i podgrejala sumnje da se na ljubavnom planu dešava nešto čudno.

Pročitajte: Marija Šerifović presekla – Evo gde će živeti sa bebom Verica ostala bez teksta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– Da, zbližili smo se  – bio je opis fotografije nje i simpatičnog muškarca za kog se naravno ispostavilo da je samo dobar prijatelj i saradnik. Za novu ljubav ipak ćemo morati još malo da pričekamo…

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić