Izjava Jovane Joksimović svet portal svet
Svet

April 24, 2024 15:45

By

Jovana Joksimović ponovo razbesnela javnost: Izjavila je nešto što će je skupo koštati, koleginica joj oštro odgovorila

Izjava Jovane Joksimović naljutila njenu koleginicu

Voditeljka Jovana Joksimović nije neko ko se dodvorava ni publici, a ni javnim ličnostima, pa često izjavi nešto što naiđe na kritike javnosti. Tako je i nedavna izjava Jovane Joksimović koja se tiče mišljenja drugih već razbesnela mnoge.

Izjava Jovane Joksimović svet portal svet

Ata images

– Mislim da nisam nimalo opasna. Mislim da samo štitim sebe u onoj meri u kojoj sam u mogućnosti da se štitim. Mislim da, kad bi ljudi mislili “jao, što je super Jovana”, onda svako može nešto da ti kaže, a meni to ne prija. Ne volim… Ne volim da čujem nečije mišljenje ako ga ne tražim“, rekla je Jovana Joksimović u emisiji Goce Tržan “Ako progovorim”.

Izjava Jovane Joksimović naišla na kritike

Izjava Jovane Joksimović naišla je na osudu od strane njene koleginice, voditeljke Željane Dubaić, pa je odmah odreagovala na ono što je supruga Željka Joksimovića rekla.

Izjava Jovane Joksimović svet portal svet

Foto: Instagram

Ni mi nismo trazili mišljenje o tome šta ti misliš… Kakav je ovo stav? Kao, neko treba da je pita da li može da se obrati… Uz dužno poštovanje… Niko nije ničiji gospodar… Ako smo javne ličnosti, nismo Bogovi, a ni Gospodari – napisala je voditeljka televizije B92.

Pročitajte Posle svega, ona je stala Seki na crtu – Jasno je bilo da Veljko ima drugu

Ovo nije prvi put da Jovanu prozivaju po medijima, pa ju je posle gostovanja Vedrane Rudan u njenoj emisiji, u kojoj Hrvatica nije bila nimalo prijatna prema njoj, spisateljica Vesna Radusinović propisno iskritikovala.

– Ova samo što nije počela da tuče srpske novinarke i voditeljke. One joj se još blaženo nasmeše a možda i zahvale na vređanju i ponižavanju… Volela bih jako da je sretnem ovih dana, da proćaskamo – napisala je Vesna.

Izjava Jovane Joksimović svet portal svet

Ata images

Poznato je da ni Jovanina imenjakinja sa Pink televizije nema baš najlepše misšljenje o njoj, pa je više put o njoj govorila ne baš biranim rečima.

– Ne volim ljude koji ponižavaju druge da bi sebe uzdigli, to su kompleksi. Narod želi normalne ljude i istinske zvezde koje služe narodu, a ne da komanduju narodu. To vreme lažnog elitizma kojem Jovana Joksimović pripada sa još nekim kolegama je davno prošlo vreme – rekla je Jovana Jeremić nedavno za “Star”, a nema sumnje da će Jeremićeva i ovu Jovaninu izjavu oštro prokomentaristai.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM