Stare fotografije Biljane Jevtić svet portal svet
Svet

March 19, 2024 20:58

By

Ovakve fotografije od Biljane Jevtić nismo očekivali: Na njima izgleda kao Jelena Karleuša (foto)

Stare fotografije Biljane Jevtić su iznenađujuće

Mlađe generacije pevačicu Biljanu Jevtić znaju kao ozbiljnu ženu, uvek obučenu u skladu sa prilikom ali i godinama i karijerom koja je iza nje. Međutim, oni nešto stariji sećaju se da je Bilja bila jedna od najatraktivnijih pevačica na estradi. A, da je zaista tako govore i stare fotografije Biljane Jevtić i to one na kojima je obnažena.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Fotografije obnažene Biljane Jevtić posebno su sve iznenadile, jer niko nije mogao ni da zamisli da bi se ona ovako slikala. Na provokativnim fotografijama smo navikli da viđamo pop divu Jelenu Karleušu, koja trenutno ima najbolje telo na estradi, ali ne i Bilju.

Pročitajte Dok Sale uživa u novoj ljubavi, Jovana progovorila o bolesti i svim nedaćama koje su je snašle posle razvoda

Međutim, ovakve slike nisu ništa neobično, niti je Bilja jedina koja se ovako fotografisala. U to vreme činile su to mnoge pevačice, Brena, Vesna Zmijanac, Nada Topčagić

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@estradni.arhiv је поделио/ла објаву

A, da je Bilja bila jedna od najatrktivnijih govore i fotgrafije koje su pred vama, zbog toga i ne čudi što su mnogi na estradi bili zaljubljeni u nju. Ipak, ona je izabrala pevača Acu Ilića. A, da nije pogrešila svedoči i njegova izjava.

Stare fotografije Biljane Jevtić ni Acu nisu ostavile ravnodušnim

– Ima mnogo lepih žena i ja, kao i svaki drugi muškarac, pomislim “jao što je ova žena lepa, što bi bilo lepo kada bi bila moja”, ali onda ubrzo shvatim da je to što imam sa Biljanom veoma vredno i da nijedna žena nije vredna da ja rušim svoje gnezdo.

Stare fotografije Biljane Jevtić svet portal svet

M.M./ATAImages

– U ovim godinama ne isplati se imati neku drugu ženu ni meni, niti bilo kome drugom. Kasno je sada za neki razvod, za neke nove ljubavne priče. U životu uvek postoji nešto što je iznad nekog trenutka požude, strasti. Ne može čovek, na kraju krajeva, da bude sebičan i da misli samo na sebe – izjavio je jednom prilikom Aca.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM