početak karijere Viki Miljković svet portal svet tabloid
Svet

December 1, 2023 14:15

By

Viki Miljković cveta biznis sa nekretninama: Posao proširila na još jednu državu, a ove poznate ličnosti su joj klijenti

Biznis Viki Miljković sa nekretninama je uspešan

Pevačica Viki Miljković pored pevanja već duže vreme uspešno vodi posao sa nekretninama, a pored Turske i Dubaija, svoj biznis je započela i u Nemačkoj.

Biznis Viki Miljković svet portal svet

Ata images

Biznis Viki Miljković odlično napreduje

Biznis Viki Miljković i njenog supruga Dragana Taškovića je veoma uspešan na međunarodnom tržištu nekretnina, a mnoge svetske komanije su baš njih angažovale, čak od Dubaija do Amerike, a sada su ugovorili poslove i na nemačkom tržištu nekretnina.

– Viki je ugovorila neke poslove rekonstrukcije i opremanja kuća i stanova naših ljudi koji tamo žive. Radi punom parom. Sve njoj to prija. Posao s nekretninama joj baš leži. Snalazi se odlično, s majstorima se razume, a Taške samo nadgleda radove i kontroliše da projekat bude urađen po dogovoru. Turska im je postala mala, pa se šire i do Nemačke. Ugovorila je nekoliko projekata i sada uveliko radi na njima – rekao je njen saradnik koji je upućen u život i rad Miljkovićeve.

Biznis Viki Miljković napreduje sjajno, ali je pevačica jednom prilikom istakla da joj zarada i novac nisu bitni i da ne gleda šta joj je isplativije, već radi ono što voli i uživa u tom poslu.

– Ne gledam šta je isplativije, odavno sam prestala tako, kad god sam jurila pare, nikad ih nisam stigla. Kad sam se prepustila onome u čemu uživam i dala svoj maksimum, tada je sve došlo na svoje – izjavila je.

Biznis Viki Miljković svet portal svet tabloid

ATA images

Pročitajte Luksuz na svakom koraku – Ovako izgleda stan Viki Miljković ukrašen papreno skupom dekoracijom (foto)

Među klijentima Viki Miljković su i mnoge poznate ličnosti i njene kolege sa estrade, poput njene kume Cece Ražnatović kojoj će Viki uraditi potpunu rekonstukciju vile na Kipru kada bude dobila građevinsku dozvolu, piše Informer.

Podsetimo, nedostatak posla usled pandemije korona virusa ozbiljno je uticao na mnoge estradne umetnike i dok su neki čekali da se čitava situacija smiri, drugi su odlučili da uzmu stvari u svoje ruke i na kratko promene profesiju. Tada su Viki Miljković i njen suprug otpočeli unosan biznis i otvorili agenciju za nekretnine i za kratko vreme posao iz Srbije proširili na svetsko tržište.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram