Muž Viki Miljković svet portal svet
Svet

October 7, 2022 09:07

By

Krije da je udata za milionera: Suprug Viki Miljković se obogatio za kratko vreme, a evo i kako

Suprug Viki Miljković pokrenuo je unosan biznis

Pevačica Viki Miljković, pored toga što nastupa svakog vikenda i aktivni je član žirija Zvezda Granda, posvetila se i još jednom veoma unosnom biznisu.

Naime, Viki i njen suprug Dragan Tašković Taške pokrenuli su posao sa nekretninama i, kako pevačica priznaje, odlično im ide.

Viki je otvorila firmu u Beogradu, a svoje brokere ima i u Čikagu, Majamiju, Dubaiju, na Karibima i na Floridi, a kako su mediji pisali za manje od godinu dana imala je zaradu čak tri miliona evra.

Pročitajte: Tanja Jovićević zbog Viki Miljković završila na ulici

Ata images

Viki je otkrila da posao ide odlično, kao i da su ona i suprug otvorili firmu i u Turskoj.

– Nekretnine idu fantastično, otvorili smo firmu i u Istanbulu, tu nam je kancelarija za dizajn. Tamo imamo dosta zaposlenih, tu su arhitekte i drugi stručnjaci koji se bave uređenjem. Imamo i ljude koji se bave prodajom nekretnina u Antaliji, Alanji i Bodrumu. Što se tiče naše firme u Beogradu, ona prodaje nekretnine u Dubaiju i u ekskluzivnim delovima naše prestonice, kao što je Beograd na vodi. U pitanju su luksuzne nekretnine – izjavila je pevačica koja sa suprugom posreduje i prodaju luksuznih kuća i stanova, za šta navodno uzimaju procenat od tri odsto.

IZVOR: NPORTAL

FOTO: ATA IMAGES