Žiri Zvezda Granda
Svet

October 9, 2023 18:19

By

Nije se pojavila: Žiri na snimanju Zvezda Granda ostao bez jednog člana, evo o kome se radi FOTO

Žiri Zvezda Granda danas nije bio u celom sastavu

Pre nego što uđu na snimanje po starom dobrom običaju, žiri Zvezda Granda obavezno ispozira fotoreporterima. U istom sastavu uvek gledamo Aleksandra Milića Milija, Viki Miljković, Cecu Ražnatović, Anu Bekutu, Snežanu Đurišić, Mariju Šerifović. Đorđa Davida i Bosanca dok je danas, dobro uigrana ekipa bila “oštećenja.”

Žiri Zvezda Granda

Po samom pristizanju imali smo priliku da vidimo, Cecu, Milija, Mariju Šerifović i sve druge dok ovog puta žiriju se nije pridružila Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac. Ipak, fokus je ostao na Ceci koja se ovog puta pojavila u nešto drugačijem izdanju.

Žiri Zvezda Granda

ATA images

Pevačica je za ovu priliku obukla usku crnu haljinu bez rukava i s dubljim izrezom, kao i mrežaste čarape.

Pročitajte Pitate se šta da obučete tokom jesenjih dana, iskopirajte Cecu i nećete pogrešiti (foto)

„Šlag na torti” svakako je bila skupocena tašna jednog poznatog brenda čija cena varira od čak 1.500 evra, prema podacima dostupnim onlajn, u zavisnosti od toga u kakvom je dezenu izrađena, te da li s ramena visi na koži ili lancu.

Ceca je kosu vezala u kiku, ne nisku punđu, a naočare za sunce nije skidala.

Pročitajte Modni stručnjak David Ćurčić žestoko iskritikovao stajling Cece Ražnatović

Sanja Kužet, omiljena voditeljka koja nikad ne odstupa od svoje gracioznosti, pre snimanja uhvaćena je u ležernom izdanju. Zelena majica i farmerke ovog puta bile su njen izbor, dok je za samo snimanje, sigurno smo odabrala bombastičniju kombinaciju…

Žiri Zvezda Granda

ATA images

Snežana Đurišić je ostala verna proverenoj klasici i svedenom izdanju ali je retko viđano u crvenoj boji. Njena senszualnost došla je do izražaja u ovoj nijansi budući da plavušama savršeno pristaju crvene i borno nijanse.

Kako su izgledali ostali članovi žirija pogledajte u galeriji ispod:

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images