Modni žiri
Svet

October 6, 2023 18:32

By

David Ćurčić izneo brojne zamerke na račun Cecinog izgleda, a ni ostale javne ličnosti nije poštedeo

Modni žiri u kome je Ceca prvi put iskritikovana

Oku modnog kreatora i kritičara Davida Ćurčića, nijedan detalj, kada je stajling poznatih ličnosti, u pitanju ne promiče, bilo da je dobro ili loše, ovaj strog, ali i pravedan kritičar nikoga neće ostaviti neocenjenim. U našoj rubrici Modni žiri koja će ubuduće biti redovna, ovaj put ocenjivao je Cecu Ražnatović, Silviju Đogani, Enu Popov i Maju Marinković.

Silvija Đogani

Modni žiri

Rajko Ristić

Vidim da je Silvija Đogani započela svoju muzičku karijeru… Ono što mogu da kažem jeste da ćemo je kroz nekoliko godina pamtiti ne po njenom muzičkom stvaralaštvu već samo po modnom identitetu koji je, blago rečeno, modni masakr. Od glave do pete… Ovo čak ni ne izgleda kao da je iskopala garderobu iz ormara njene mame i to sa početka karijere. Ko je krivac za ovo? Da li je unajmila nekog da je obuče? Ako jeste , onda bi trebalo pored novca koji je dala, da traži i odštetu, jer ovo je kriminal!

Ceca Ražnatović

Modni žiri

Rajko Ristić

Kažu da je Aleksandra Prijović njena naslednica, nadam se da tu nisu mislili i na Cecin imidž. Ceca stilski varira od zavese uvezene iz Turske, vamp mačke u uskom sa sunđerima u zadnjici, pa do ovog, šta god da je ovo. Ovo je nepoštovanje, ova lanena košulja a la grčki štandovi sa garderobom u Paraliji… Mislim da je za ovu priliku, gde su bili prisutni apsolutno svi mediji iz zemlje i regiona trebala da se potrudi i možda povrati bar delimično svoju stilsku slavu koja je nestala pre nešto manje od decenije. Ono što joj ja želim, jeste da se vrati Zvonku Markoviću, koji je pored Saše Vidića, jedini umeo da upakuje Cecu kako joj to i dolikuje. Možda bi sa njom mogao da radi i Darko Kostić. To su retki dizajneri koji mogu da drže zvezde na mestu na kom i trebaju da se nalaze, ovi ostali sa kojima radi su smuti pa prospi.

Pročitajte Modni komentator David ni ovoga puta nije štedeo dame – Anastasija, kakav je to nos

Ena Popov

Modni žiri

Kada sam na Tik Toku video neki isečak na kom se nalazi Ena Popov, toliko mi je bilo drago što se pojavila na koncertu. Jedna od naših najlepših i najatraktivnijih žena na estradi, ima struk i kuk i lice. Sve. Kombinacija je potpuno korektna i prihvatljiva. Crna boja, kao i eko koža joj super stoje. Nemam zamerki. Osim da Ena zaslužuje da bude češće u medijima.

Maja Marinković

Modni žiri

Šta reći, a ne zaplakati?! Sada na televiziji gledamo modna izdanja, koja smo do sada mogli da gledamo samo u klubu kod Branke Blek Rouz (što je legitimno), sada je to dostupno na nacionalnoj frekvenciji, a trebalo bi da bude pod šifrom na televiziji. Ali očigledno sve na televiziji ima svog kupca, odnosno publiku koja to želi da prati i smatra da je ok! Sva ta modna izdanja, svih tih ljudi, ispiraju mi mozak, a to ne mogu da dozvolim. Maju lično ne želim da komentarišem, ne pratim to…

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES