Piksi postao deda svet novine svet portal
Svet

April 21, 2024 18:15

By

Konačno muško: Piksi presrećan zbog rođenja unuka, a ne krije ni šta misli o zetu

Piksi postao deda, objavio dirljivu fotografiju

Sinoć se u Beogradu odigrao 173. večiti fudbalski derbi, pa je interesantan duel privukao veliku javnosti. Fudbalski kritičari su primetili da na ovom okršaju nije prisustvao selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi.

Piksi postao deda svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Piksi postao deda – Nakon četiri unuke, stigao i prvi unuk

U međuvremenu se Piksi oglasio na Instagramu i pojasnio da postoji nešto važnije čak i od fudbala, a to je porodica. Ovih dana porodica Stojković ima puno razloga za slavlje i sreću, pa su se juče okupili kako bi proslavili dolazak prinove u porodicu.

Naime, ćerka našeg selektora, Anja Valente i njen suprug Hugo postali su ponosni roditelji dečaka, pa je tako Piksi postao deda po peti put, a dirljivu fotografiju sa unukom u naručju podelio je i na svom Instagramu.

Naslednica Dragana Stojkovića Piksija je posle tri devojčice rodila sina i njihovoj sreći nema kraja.

Piksi postao deda svet novine svet portal

Instagram printscreen

Piksijeva ćerka se udala 2018. godine za italijanskog automobilistu, a organizovali su čak tri svadbe. Anja Stojković i Hugo Valente sklopili su crkveni brak u Sabornoj crkvi u Beogradu, a nakon toga slavlje sa brojnim zvanicama je nastavljeno u popularnom prestoničkom restoranu. Među prijateljima bili su i pevači, voditeljke kao i sportisti.

Anja sa svojim suprugom i decom živi u Francuskoj u luksuznoj vili, a na Instagramu neretko objavljuje fotografije iz porodičnog doma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Valente (@valenteanja)

Kada su u pitanju njegove ćerke, čuveni selektor je jednom prilikom izjavio da se u njihov izbor ne meša pa je tako za Huga Valentea, supruga njegove mlađe ćerke Anje pričao uvek sve najbolje.

Pročitajte Erupcija ljubavi i strasti – Piksi nije prestao da osvaja Snežanu ni u šestoj deceniji, kakva lafčina FOTO

“Nikada se nisam mešao u Anjin izbor partnera jer je to isključivo individualna stvar svakog čoveka. Ipak, ona je od prvog dana imala moju punu podršku, kao i uvek. Hugo mi se dopao čim sam ga upoznao jer je sportista, iz dobre je porodice, navikao je na sportski način života koji iziskuje mnogo odricanja, požrtvovanja i treninga, izuzetno je lepo vaspitan, edukovan, smiren i lud je za Anjom”, rekao je Piksi za magazin “Hello”.

Podsetimo, Piksijeve i Snežanine ćerke, Anja i Andrea su 2021. godine bile trudne u isto vreme. Dok je Anja tada čekala treće dete, njena sestra se tada prvi put ostvarila u ulozi majke i na svet je donela devojčicu Sijenu.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram