Piksi i Snežana svet novine svet portal
Svet

December 26, 2023 18:15

By

Tačno je: Vesti za kraj godine kojima se niko nije nadao, za medije sve potvrdila Snežana Stojković

Piksijeva ćerka Anja oduševila porodicu vestima

Piksijeva ćerka Anja Valente čeka četvrto dete sa Hugom Valenteom. Lepe vesti za “Blic” je potvrdila Anjina majka Snežana a selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi ne krije sreću što u porodicu stiže peto unuče…

Piksijeva ćerka Anja

Ata images

Piksijeva ćerka Anja putem Instagrama otkrila prelepe vesti 

– Nama je to najlepša vest koja nam se mogla dogoditi pred kraj godine… Presrećni smo kao porodica, taman smo ovu godinu ispratili onako kako treba, zaokružili je na najlepši mogući način – poručuje Snežana Stojković za “Blic”.

Pročitajte Erupcija ljubavi i strasti – Piksi nije prestao da osvaja Snežanu ni u šestoj deceniji, kakva lafčina FOTO

Piksijeva ćerka Anja je na Instagramu podelila fotografije na kojima se vidi trudnički stomak, ali i fotografije sa svojom decom, a uz to je kratko napisala: “Naša srca su tako puna“.

Piksijeva ćerka Anja

Instagram

Piksijeva ćerka Anja živi luksuznim životu 

Inače, Anja sa svojim suprugom i decom živi u Francuskoj u luksuznoj vili, a na Instagramu neretko objavljuje fotografije iz porodičnog doma.

Pročitajte O ovome se ćuti – Piksi se venčao po drugi put, evo ko mu je kum

Podsetimo, Piksijeve ćerke – Anja i Andrea 2021. godine bile su trudne u isto vreme, dok je Piksijeva ćerka Anja tada čekala treće dete, njena sestra se tada prvi put ostvarila u ulozi majke.

Piksijeva ćerka Anja

Rajko Ristić

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, jedan od najboljih balkanskih fudbalera u istoriji, kraj terena je često napet i temperatmentan, a privatno uživa u mirnoj luci i pravoj idili.

Pročitajte Snežana Stojković šokirala muža – Piksi nije verovao da sam uradila pravu tetovažu zbog njega!

Nju prelepom čini njegova velika porodica, koju je slavni Piks počeo da gradi pre više od tri decenije sa suprugom Snežanom, svojom najvećom podrškom.

Piksijeva ćerka Anja

ATA images

Par je zajedno od rane mladosti, a u brak su stupili početkom dvadesetih, pa Snežana ne krije da su oni zajedno sazrevali i upoznavali se s nekim životnim situacijama.

Pročitajte Uspešan mladić sa blistavom budućnošću, ali – Neočekivan potez Piksijevog sina iznenadio roditelje (FOTO)

– Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: “Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam”. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine – rekla je gospođa Stojković jednom prilikom za Story.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images