Piksijeva ćerka Anja
Svet

September 22, 2023 17:00

By

Erupcija ljubavi i strasti: Piksi nije prestao da osvaja Snežanu ni u šestoj deceniji, kakva lafčina FOTO

Piksi i supruga Snežana uživaju u ljubavi i skladnom braku godinama

Dragan Stojković Piksi bivši srpski fudbaler i reprezentativac Jugoslavije, a danas fudbalski trener očito nikada nije prestao da nežnostima i pažnjom osvaja svoju suprugu Snežanu Stojković. Piksi i supruga Snežana ne kriju svoju ljubav čak ni u javnosti a za to je dokaz i Draganov džentlmenski potez…

Piksi je naočigled svih poljubio svoju suprugu u rame na šta se i dama za prijemnim pultom na aerodromu, potpuno raznežila.

Piksi i supruga Snežana

Rajko Ristić

Osim što Snežana u šestoj deceniji izgleda kao devojka, ona je zaslužna što Piksi pored sjajne karijere ima i skladnu porodicu. Za njihov brak se nikada nisu vezivali skandali, ali Sneža je jednom prilikom priznala da je bilo turbulentno i da se namučila da dođe do savršenog braka.

Piksi i supruga Snežana

Rajko Ristić

Česte selidbe s kraja na kraj sveta, stresne utakmice, muž koji nije kod kuće, sve je to trebalo izdržati.

Pročitajte Uspešan mladić sa blistavom budućnošću – Neočekivan potez Piksijevog sina iznenadio roditelje (FOTO)

– Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina – ispričala je Snežana. Ona i Piksi su se venčali veoma mladi sa 23 godine i zajedno sazrevali.

Piksi i supruga Snežana

Rajko Ristić

Imaju troje dece i tri unuke, pa kako su ćerke i sin već odrasli ljudi sada imaju više vremena za sebe i putovanja, pa je Snežana ovog leta uživala na jahti sa drugaricama Ivanom Mišković i Marijom Tarlać. Ivana je inače Snežani bila kuma kada se prvi put udala za Piksija. Njihovo drugo venčanje se desilo 2011. godine u Parizu u ruskoj crkvi Aleksandra Nevskog, koja se nalazi nedaleko od Trijumfalne kapije.

Pročitajte O ovome se ćuti – Piksi se venčao po drugi put, evo ko mu je kum

Piksi i Snežana su želeli da bračne zavete daju i pred Bogom i to na 20-u godišnjicu građanskog braka koji su sklopili u Kanu.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić