Objava Tonija Bijelića svet novine svet portal
Svet

April 12, 2024 18:15

By

Toni provocira: Nakon Draganine slike s mlađim i Bijelić objavio fotku bez ustezanja, ali jedan detalj krije TUGU FOTO

Objava Tonija Bijelića ne pokazuje tugu zbog razvoda

Toni Bijelić našao se u centru medijske pažnje nakon što se saznalo da se razvodi od pevačice Dragane Mirković. Mnogi od tada pokušavaju da mu uđu u trag, a Bijelić se samo povremeno oglasi putem svojih društvenih mreža, te otkrije gde se nalazi. Objava Tonija Bijelića pokzala je da uživa bez obzira na aktuelne vesti.

Objava Tonija Bijelića svet portal svet

Ata images

Objava Tonija Bijelića zbunila mnoge, na licu osmeh a u pozadini 

Ovog puta na Instagramu se pojavila njegova fotografija koju je u javnost plasirao poznati pevač Jašar Ahmedovski.

Naime, Jašar je na svom profilu podelio fotku sa Tonijem, a može se videti kako zajedno uživaju u prolećnom danu. Toni je bio tip-top skockan, a mnogi su mišljenja da je ovom fotografijom poželeo da isprovocira bivšu, budući da mu je na licu blagi osmeh.

Pročitajte Dok svi pričaju o Draganinom razvodu on je saopštio prelepe vesti – Pevačica pored njega blista što dokazuje i fotografija

Međutim, pesma koja ide u pozadini ove slike jeste baš od Jašara i Južnog vetra “Rastasmo se ko dve reke” pa se veruje da objava Tonija Bjelića ipak indirektno pokazuje da je zbog svega mnogo tužan.

Objava Tonija Bijelića svet portal svet

Instagram

Podsetimo, Toni je nedavno navodno lumpovao u Zagrebu. On je navodno organizovao druženje u predsedničkom apartmanu jednog luksuznog hotela.

Pročitajte Draganin suprug otkrio šta će posle razvoda od imovine vredne 100 miliona dolara pripasti pevačici

Kako se dalje navodi, među zvanicama je bio i zagrebački dizajner Ivica Skoko, koji je došao sa prijateljicom Milenom na 15. sprat luksuznog hotela, odnosu u predsednički apartman.

Objava Tonija Bijelića svet portal svet

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Objava Tonija Bijelića – Nije se oglašavao povodom Draganinom saoštenja koje je ovako glasilo…

– Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Pročitajte Toni progovorio o ljubavnici, zajedničkom životu s njom i njenoj trudnoći

– Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Objava Tonija Bijelića svet portal svet

Instagram

– Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

Pročitajte Seka Aleksić ne oprašta – Nakon što je stiglo saopštenje da se Dragana razvodi i ona je imala šta da kaže FOTO

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju – stoji u saopštenju.

Brak Dragane i Tonija jeste bio pun poštovanja, ljubav svih ovih godina međutim i oni su dokaz da ništa večno nije. Čuvajte ono što imate a današnja objava Tonija Bijelića pokazuje da se u svakom osmehu krije i pomalo tuge.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images