Novi detalji razvoda Dragane i Tonija svet novine svet portal
Svet

April 2, 2024 14:30

By

Ovo je vila Tonija Bijelića u Opatiji ni slična dvorcu iz bajke, ko je spao na niže grane FOTO

Vila Tonija Bijelića u Opatiji je prelepa

Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode se posle 24 godine braka, a biznismen se iselio iz velelepnog dvorca iz 18. veka. U drugoj polovini 2023. godine pazario ogromnu nekretninu. Vila Tonija Bijelića u Opatiji, kako je tada naveo bila je “nova biznis rezidencija.”

Vila Tonija Bijelića u Opatiji svet portal svet

Ata images

Vila Tonija Bijelića u Opatiji ni slična dvorcu iz bajke

Međutim, u njoj se navodno baškari posle razvoda. Vila poseduje bazen, nalazi se na uzvišenju, pa je pogled koji se iz nje pruža i te kako moćan i zadivljujući.

Pročitajte Otac im je bio divan, a one su oduvek glumile nivo – Komšije oplele po Slobodi i njenim sestrama

Vila Tonija Bijelića u Opatiji potpuno je drugačija od dvorca u Ebenfurtu koji odiše luksuzom.

Vila Tonija Bijelića u Opatiji svet portal svet

Instagram

Vila Tonija Bijelića u Opatiji – Podela imovine vredne 100 miliona evra

Dragana Mirković je ne samo najuspešnija nego i najbogatija umetnica u regionu. Ovo su priznali i brojni svetski sajtovi koji su vrednost njene imovine procenili na preko 100 miliona evra.

Pročitajte Brak je bio gotov pre više od godinu dana, Toni se iselio – Evo gde mesecima tuguje za porodicom

A predmet podele tokom razvoda najpre će biti dvorac Ebenfurt, koji se nakon renoviranja sa površinom od 12 hiljada kvadrata procenjuje na preko 50 miliona evra.

Vila Tonija Bijelića u Opatiji svet portal svet

Instagram

U imetak koji je stečen tokom braka spada i televizija DM sat kao i zgrada u Požarevcu u kojoj se medijska stanica nalazi, ali i vozni park procenjen na preko pet miliona evra.

Pročitajte Svi se plaše da se bolest ne vrati – Dragana Mirković potražila pomoć stručnjaka

Pre više od decenije, bračni par kupio je i fabriku automobila Majbah kupe, koja je i dalje u njihovom vlasništvu, pisao je Telegraf.

Vila Tonija Bijelića u Opatiji svet portal svet

Ata images

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti piše Kurir.

Vila Tonija Bijelića u Opatiji svet portal svet

ATA images

– Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Pročitajte Dragana Mirković pomera granice humanosti – Emotivnim rečima otpočela je turneju, a ono što je uradila niko pre nje nije

– Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Celo saopštenje pročitajte OVDE.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR / Telegraf

FOTO: ATA images