Komšije Slobode Mićalović svet portal svet
Svet

April 1, 2024 20:53

By

Otac im je bio divan, a one su oduvek glumile nivo: Komšije oplele po Slobodi i njenim sestrama

Komšije Slobode Mićalović nemaju najlepše mišljenje o njoj

Glumica Sloboda Mićalović rođena je i odrasla u Leskovcu za koji je vežu divne uspomene. Međutim, pojedine komšije Slobode Mićalović u pomenutom gradu nemaju najlepše mišljenje o njoj.

Komšije Slobode Mićalović svet portal svet

Instagram

Sloboda se u Beograd odselila, kako kažu, kad je upisala fakultet, dok je njena mlađa sestra Dragana s roditeljima ostala da živi u stanu, koji, kako tvrde, nema više od 60 kvadrata. Jedna od stanarki iz glumičinog bivšeg komšiluka kaže da su sestre Mićalović bile prelepe, ali da su za razliku od njihovog oca, uvek imale “visok stav”.

Pročitajte Jovana poručila Dragani da ne izigrava žrtvu, pa usledio odgovor – Otkud ti pravo

– One su sve kao lutke, nisu za džabe ove dve glumice. Nismo imali probleme s njima nikada, samo što su nekako oduvek imale taj visoki stav, osim njihovog tate, on je bio fin čovek i vrlo komunikativan. Istina, voleo je da popije, ali to na nas komšije nije uticalo. Javljao se svima i nekako bio, onako, glasan, pozorište i glumu je nosio svuda sa sobom – rekla je komšinica za Kurir.

Komšije Slobode Mićalović svet portal svet

Ata images

– Nakon što je Dragan preminuo, one su otišle, prodale stan i nikad se ovde nisu vratile. Sloboda je uvek furala ovaj fazon koji sada ima, negovana ali neupadljiva, dok je Dragana do srednje škole bila u fazonu kao svetske zvezde tada. Nosila je stalno široko, dukserice dva broja veće, široke one farmerke što je nosio onaj crnac reper… Fifti Sent, e taj, sećam se toga jer je i moj unuk bio opterećen tim nekim čudnim stilom.

Komšije Slobode Mićalović misle da se Sloboda stidi Leskovca

Jedan od Slobodinih komšija misli da se lepa glumica stidi svog rodnog grada, pa je bez zadrške opleo po njoj.

– Ja sam čuo da se ona stidi svog rodnog mesta. A video sam i da je pričala kako nema gde da dođe kad stigne u Leskovac, pa spava po hotelima. To što spava po hotelima, nismo joj mi krivi, a ako se zaista stidi svog rodnog mesta, pa i mi se stidimo nekih njenih uloga i nikom ništa – navodi on, pa dodaje:

Komšije Slobode Mićalović svet portal svet

Ata images

Njen otac je bio skroz dobar čovek, one su oduvek tripovale neki “visoki stav” i bile kao nešto sve na nivou. Sloboda je stvarno gledala da pobegne odavde što pre i kad joj je otac umro, brzinom svetlosti su spakovale majku i odvele za Beograd. Šta njoj smeta i što se stidi svog mesta nije mi jasno ni dan-danas, pa i veće face od nje su iz ovog grada pa se ne stide odakle su – rekao nam je komšija, koji nije bio raspoložen za slikanje.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM