Sećanja Slobode Mićalović
Svet

26 Septembra, 2022 20:30

Sloboda Mićalović otkrila bolnu istinu o svom životu: Više nikog nemam

Sećanja Slobode Mićalović rastužila glumicu

Sloboda Mićalović je jedna od naših najpopularnijih i najuspešnijih glumica koja je angažovana kako u pozorištu tako i na filmskom platnu.

Sloboda je rođena u Leskovcu 1981. godine. Završila je srednju muzičku školu, a studirala je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Predraga Bajčetića.

Pročitajte: Sloboda Mićalović okrenula leđa familiji – Bivši zet ovim potezom otkrio kakva je zaista glumica 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

Glumicu trenutno imamo prilike da gledamo u seriji „Bilo jednom u Srbiji“, u kojoj tumači lik Ružice. Sloboda priča da je povratak u Leskovac gde je snimala u njoj probudio dosta osećanja, jer je to mesto gde je odrasla.

– Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog. Trebalo mi je vremena da se naviknem na boravak u hotelu… Prvo nisam mogla da se osvestim da sam u Leskovcu, imala sam utisak kao da sam u nekom drugom gradu koji mi je jako poznat… Ljudi su se promenili, čitava jedna generacija je otišla, došli su novi klinci – ispričala je glumica.

Slobodi je bilo neobično da na svojim omiljenim mestima snima kadrove za seriju.

Pročitajte: Sreća i tuga u istom danu – Dragana Mićalović životni uspeh posvetila pokojnom ocu, sestra Sloboda puca od ponosa 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

– Bila sam na mestima na kojima su se dešavale neke bitne stvari u mom životu… Recimo, snimali smo kadrove u crkvi u Vučju, gde smo krštene moja sestra Dragana i ja i gde smo s roditeljima provodile svaki vikend. Snimali smo i u Dev kazanu i na Đokinim virovima… Sva ta mesta me duboko vraćaju u jedan bezbrižan period života – emotivna je glumica i dodaje da je, otkad se preselila u Beograd, rodni grad posećivala samo zbog društva:

– Moji prijatelji su uglavnom po Evropi, povremeno se nađemo „dole“ i prisetimo se raznih događaja.

Pročitajte: I to se desilo – Sloboda Mićalović pokazala bliznakinje Veru i Milu (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

Tokom snimanja imala je potrebu da poseti jednu, za nju, posebnu lokaciju.

– Bilo je divno što sam za dvadesetak dana, koliko sam provela na setu, obišla sva ona draga mesta na kojima nisam dugo bila. Imala sam potrebu da posetim crkvu u kojoj su me roditelji krstili. Jedva sam je pronašla, iako znam da je u selu Vučje pored grada. Obilazila sam okolinu, gde su roditelji znali da sestre i mene vode na izlete i vikende. Dirljivo je kad vidiš opet sve to odakle si krenuo i uspeo nešto da uradiš, onako kako si zacrtao – iskreno je rekla Sloboda, prenosi „Gloria“.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: NPORTAL, GLORIA