Ime Slobode Mićalović svet novine svet portal
Svet

May 1, 2022 18:00

By

I to se desilo: Sloboda Mićalović pokazala bliznakinje Veru i Milu (foto)

Ćerke Slobode Mićalović prave su lepotice

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković brižljivo čuvaju porodični život i trude se da svojim ćerkama obezbede željenu privatnost i bezbrižno detinjstvo. Iz tog razloga bliznakinje Mila i Vera se ne pojavljuju na javnim događajima, pa nemamo često priliku da vidimo kako one izgledaju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

Ipak, ponosna mama nije odolela pa je na svom Instagram profilu podelila sliku sa naslednicama koje su, sudeći po fotografiji, izrasle u velike i lepe devojke.

čerke slobode mićalović

Foto: Instagram printscreen

‒ Vera i Mila uvek rade jedna za drugu, nikad jedna protiv druge, što je meni divno. Međutim, baš zato autoritet mora da bude veći, ali i tu primarnu ulogu ima poverenje. Nekad pristanem na njihovu igru i pustim ih da misle kako su me nasamarile, da bih im ojačala samopouzdanje, pa i poverenje. Moji roditelji u mene su imali beskrajno poverenje i zato sam, kad bih napravila nešto što ne treba, osećala užasnu grižu savesti. Njihovo „ja ti verujem“, kad mi kažu „verujem ti da je tako kako kažeš, a ne kako ja mislim da jeste“, kreiralo je moj odnos prema porodici, prijateljima, poslu. Ne želim da ikoga izneverim. Ne kažem da to nikada nisam uradila, ali želja mi je da se to nikada ne desi – rekla je svojevremeno Sloboda za domaće medije.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN