Star

3 Marta, 2021 20:00

STAR intervju! Ivana Šašić: „Ana Bekuta treba da se zapita da li joj je čista savest!“

Ivana Šašić samo za STAR otkriva šta je Ša poručio ženi Ivani preko nje, kakav zdravstveni problem ima Marija Kulić, ali i zašto joj Ana Korać ide na živce.

Kolege mi kažu da sam u rijaliti ušla kao gospođa, a izašla kao gospođetina. Nijednu kritiku nisam dobila. Ne kajem se što sam bila deo rijalitija – kaže Ivana na početku razgovora za STAR.


Kako je reagovala žena od Ša kada si je zvala?
Znala sam ja da će da se zakuva situacija u riajlitiju. Tara i Ša su posebna priča, tek sada vidim da se svašta dešava između njih. Nisu se oni meni poveravali, ali sam se čula sa njegovom ženom kada sam izašla napolje, jer me je zamolio da joj prenesem neke stvari. Ja sam joj sve prenela od reči od reči. Saslušala me je i to je to, nije imala neku reakciju. E sad, šta je od toga istina ili nije, ne znam, ako je slagao sebe, onda je slagao i mene. Ne poznajem ga privatno toliko dobro da bih mogla da prokomentarišem ovo njegovo čudno ponašanje. Ja njega gotivim, a sve što radi radi sam sebi. Ne znam detalje, da li je razvod na pomolu i slično. Neću da se mešam. Za Taru ne mogu da kažem da spopada Nenada, očigledno je da im prija da se druže.

Zašto se Kristijan povukao?
Meni je Kristijan nekako najrealniji tamo. Uvek sam pričala da se ne kače na njega da bi došli do finala jer je on tu sam zbog sebe. On neće štedeti nikoga. Do 6. marta je potpisao ugovor, e sad da li će ga produžavati, verovatno i on sam razmišlja. I njemu je već previše iako se drži. Bez obzira kakva mu je prošlost i šta je radio i čime se bavio, on je za sve njih tamo intelektualac.

Da li bi Stanijin ulazak nešto promenio?
Stanijin ulazak za Novu godinu je za Vladimira Tomovića bio poprilično naporan, mislim da mu nije bilo svejedno kada je video. On se pogubio, možda je mislio da će ostati unutra. Da je Stanija ušla u startu, to bi bila bomba, sada mi njen ulazak nema efekta jer su Kristijan i Vladimir u dobrim odnosima i ona ne bi mogla ništa da napravi između njih. Da je ušla na početku, to bi bio haos. To bi prštalo na sve strane i svašta bi se izdešavalo. Kristijan i Tomović su dokazali da su jedan drugog zaštitili više puta, tako da ih ona ne bi poremetila.


Šta se dešava sa zdravljem Marije Kulić?
Čula sam se Marijom, ja sam sa njom super. Ovaj mali Danijel je takav folirant, zakačio se za Miljanu samo da bi se šlepao. Sam onaj njegov nastup u studiju mi je bio iritirajući. Mali je jedna džukela. Ja sam slaba na Miljanu, zato čekam da se Marija vrati, pa da ga postroji kao što je svojevremeno Zolu. Marija zdravstveno nije dobro, ali nadam se da će biti i da će se uskoro i ona vratiti. Nije joj lako sa Miljanom, pa ona je još uvek dete. A taj mali Danijel je trut koji je isti kao i Zola, uhvatio Miljanu jer zna da je ona najslabija po pitanju emotivne nestabilnosti.

Kako komentarišeš odnos Maja-Janjuš-Čorba?
Mene su svi osuđivali što sam branila Maju kada sam izašala napolje. Meni je neka normalnija priča da ona bude sa Čorbom, a ne sa Janjušem od koga je doživela silne uvrede.

Da li bi kao Sloba Radanović rizikovala da pevaš u klubu?
Poštujem zakon, nisam od onih kolega koji pevaju, a onda se plaše da li će im ući policija na nastup ili ne. Tu sam gde sam. Pevam za sada samo po emisijama kada gostujem. Imam decu, pa brinem o njima. Nikada ne bih pevala da rizikujem zbog nekog novca, pa da zarazim i njih i roditelje. Nije mi to potrebno. Ja sam zato stisla petlju i ušla u Zadrugu da bih zaradila neki novac, tako da ne moram da idem da pevam.

Darka Lazića sad kritikuju da je premršav, kako tebi izgleda?
Nisam ga dugo videla. Poslednji put u Zadruzi kada je gostovao i pevao nam. Iskrena da budem sav mi je čudan. Drago mi je zbog njega, jer znam kolike je užasne bolove imao zbog kilaže. Sada mu je lakše i da se kreće, a i bolovi su mu sigurno manji. E sad, pljuju ga i kad je debeo i kad je mršav, i kad je u dugovima, uvek se bave njegovim životom.

Jel te iznenadio Ljuba Aličić kada je popljuvao pola estrade?
Kao i Ljuba, nisam ni ja za to da svako ko izađe iz Zadruge tek tako snimi pesmu i krene da peva. Jedna je Kija Kockar i teško da će neko ponoviti njen uspeh. E pa ne može. Ili ti Bog da i talenat i sreću, ili džabe. Pa evo Mensur, veze blage nema sa životom pesma. Snimile su i Ana Korać i Stanija, pa gde su sad. To je problem. Zašto da neko izvrće ruglu moju profesiju kojom se bavim 27 godina. Nije im moj posao paravan za neke njihove druge stvari. Ej pa one su bitnije u medijima i novinama nego neke druge vrednije osobe.


Kako komentarišeš gala proslavu rođendana kučeta Ane Korać?
Jel to slika Srbije u kojoj želimo da živimo? U kojoj profesiji je Ana Korać toliko uspešna, čime se ona bavi?! Daj da znam da idem i ja, pa da zaradim da mogu da kupim i ja ‘Panameru’ ili šta već vozi. Ako treba da idem na Jahorinu, ja nemam onda za apartman jer ja ako idem moram da povedem muža i decu. Ne mogu da iskeširam 3.000 evra za deset dana, ta Jahorina je skuplja od svakog mora.

Šta misliš o kolegama koji kukaju na sav glas da nemaju para?
Ja se više brinem za muzičare nego za pevače. Pevači koji su pravili velike cifre za njih se ne sekiram. Snalaze se ljudi kako znaju i svi se sekiraju. Ne brinem ja za zvezde, iako se oni najviše žale. To vam je ono velike zarade i veliki rashodi. Ja živim normalan život, ako nema za hleb, kupiću brašno, pa ću ga napraviti. Čula sam da se Đani žali, ali ja nemam stan u Beogradu na vodi, on mnogo zarađuje i navikao je drugačije da živi.


Jel te iznenadio Lukas što je ponovo počeo da luduje?
Jao moj Čupavi. Pa za razliku od drugih on uvek prizna kada pogreši, ne femka se nikada. On je moj drug i ja ga mnogo volim. Drugi lažu i mažu, on nikada. On nema problem da prizna grešku, kao što je i sada kada su ga uhapsili u pijanom stanju. Zvao me je kada sam izašla da pita kako sam, ali nisam stigla još da se vidim sa njim.

Jel tačno da nećeš oprostiti Ani Bekuti izdaju?
Bile smo dobre, nije bila na mojoj svadbi, ali ja ne bih tu više ništa produbljivala. Nikada joj neću oprostiti, to stoji. Srele smo se nekoliko puta, ali ja kada završim sa nekim, ja sam završila za sva vremena. Meni nije neprijatno kada sedim sa njom u istoj emisiji, jer mi je čista savest. Neka se pita ona da li je njoj čista savest. Možda bi se ona meni javila da se ja njoj javim, ali ja nemam potrebu za tim.

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR