Star

18 августа, 2021 23:00

By

Ša napisao OPROŠTAJNO PISMO! Reperu pun KUFER svega?!

Nenad Aleksić Ša napisao je oproštajno pismo, a potresne reči objavio je na društvenoj mreži Instagram.

Ša napisao Tari pesmu?

Naime, reper je na svom storiju objavio stihove pesme koju je, kako se čini, sam napisao, a mnogi su se zapitali da li je ove emotivne reči uputio bivšoj devojci Tari Simov.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

-Još jedna duga noć, gledam ružne Insta priče, dođe mi da jako vičem, al’ nikad više. Sve tiše u sebi tvoje ime izgovaram, ćutim, sklapam oči, ne progovaram. Proganjam sebe i tražim mir duboko negde. Kreten, tebi se j**e za mene. Gledaš samo sebe, ja samo tebe. Uvek se s**bem što volim pogrešne, grešne, iznova pravim greške. Tako jeste kad daš 100 posto sebe – napisao je Ša na Instagramu i dodao:

Tebe čuva noć i sa drugima lutaš, puštaš druge u život. Za tebe boli ih k**ac, al’ ovog puta izlazim iz tvog filma, umire tvoj glavni junak. Kažu mi da pratim svaki znak pored puta, to radim ovog jutra, ubrzano dišem. Obećavam da poslednji put na tebe mislim. Poslednji put o tebi pišem, sad putuj gde ti je volja, pokaži svima kako si najgora – piše reper i nastavlja:

Prepusti se svakoj noći, prepusti se novoj nevolji. Priznala si da me nisi volela, da i dalje me ne voliš, i pamti – nisam ljut, želim ti srećan put. I ne želim nikad da patiš, ali dobro upamti, ova budala neće biti tu kada poželiš da se vratiš – zaključio je Aleksić na svom storiju koji je vrlo brzo obrisao sa svog profila.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ