Viktor Živojinović, Sandra Miljaković
Star

10 Jula, 2021 19:00

Viktor Živojinović besno vikao na verenicu Sandru Miljaković!

Nije mu bilo svejedno!

Viktor Živojinović poludeo je kad je video da je njegova sadašnja devojka u društvu njegove bivše. Naime, Sandra Miljaković pojavila se na otvranju jednog salona i tamo je spazila Sofiju Šašić kojoj je prišla i ćaskala sa njom. Sve bi bilo u redu da to nije zasmetalo Viktoru koji sa Sofijom nije ostao u dobrim odnosima.

Šta ćeš ti sa mojom bivšom u provodu?

Viktor Živojinović, Sandra Miljaković

Sofija je došla sa drugom na otvaranje, a nakon nekoliko minuta pojavila se i Sandra. Ona je odmah prišla Sofiji i sa njom ćaskala sve vreme, smejale su se i prepričavale nešto jedna drugoj. U jednom momentu obe su ispozirale fotografima, ali se nisu grlile, već su stale jedna pored druge i svaka je posebno pozirala, što je prisutnima bilo čudno. Sandra se nadala da Viktor neće videti da su ćaskale, pa mu nije ni prijavila da je uopšte videla Sofiju. Međutim, on je ipak video slike i baš je poludeo. Urlao je na Sandru: ‘Zašto mi nisi rekla da si bila sa Sofijom, odakle ti uopšte ideja da sa mojom bivšom budeš u provodu… Sada treba da me prozivaju i razvlače zbog toga, a i ona da se podsmeva. Sledeći put organizuj da se vidite i popijete kafu negde, možda postanete i najbolje drugarice. Znaš celu situaciju, i ti njoj priđeš, ne mogu da verujem!’ Sandra je pokušala da ga umiri i da mu objasni da je samo na pet minuta stala sa Sofijom, ali nije vredelo, on nije hteo da je sasluša. Mnogo je bio ljut, koliko znam, nakon te svađe, nije se javio dva dana Sandri na telefon. Tek onda je spustio malo loptu, ali joj je nagovestio da joj se takve stvari više ne ponavljaju i da mu je najgore od svega što mu je to prećutala susret”, priča izvor za „Star“ blizak Sandri i dodaje da se buduća snajka požalila i Breni.

Pročitajte: JEZIVA DRAMA! Breninu snajku NAPALI huligani! Viktor jurio da je SPASE!

Viktor Živojinović, Sandra Miljaković

SANDRA NA OTVARANJU SALONA SVE VREME BILA U DRUŠTVU SOFIJE ŠAŠIĆ

Tih dana kada joj se nije javljao, ona je poslala Breni poruku i požalila se na situaciju. Brena je odmah zvala i rekla da se smiri i da će da bude sve kako treba, ali da takve stvari ne sme da krije od Viktora, jer je poverenje najvažnije za odnos – završava naš izvor.

Podsećanja radi, Brena i Sonja Vuksanović prekinule su prijateljstvo baš zbog veze Viktora i Sofije, jer je pevačica načula kako je Sonja pričala da je Viktor idealna pilika za njenu ćerku, pa ga je posavetovala da otvori dobro oči kada je ta veza u pitanju.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ