Scandal

26 Februar, 2021 13:00

KRAJ je ŠA! Ivana hoće da se ISELI iz stana!

Nedavno se pojavila vest da je Ivana, supruga repera Nenada Aleksića Ša, skinula burmu i želi da podnese zahtev za razvod. Sada domaći mediji pišu da je ona to i uradila, kao i da planira da se iseli.

Ivana hoće da se iseli

Njihove komšije su otkrile da je Ivani prekipelo i da mu je dosta praštala, piše Blic.rs. Ivani je najviše zasmeta suprugov odnos sa straletom Tarom Simov u rijalitiju.

Ivana se mnogo potresla zbog Nenadovog ponašanja, zdravstveno stanje joj nije najbolje, a najnovija dešavanja su je potpuno dotukla. Ona je jedna divna mlada žena, vredno radi u svom salonu, posvećena je porodici i prijateljima. Jako je vaspitana i kulturna, zaista niko vam o njoj neće reći ništa loše u celom komšiluku. Svi u kraju je volimo. Nedaleko od salona je stan u kojem su Ša i ona živeli, ali kako čujem, rešila je da se iseli. Spakovala je stvari i otišla. Ranije je boravila kod roditelja ali deluje da je ovog puta to to – priča jedna njihova komšinica za Blic i dodaje:

Zaista, izgleda da mu ovog puta neće oprostiti. Pričaju i da je već podnela papire za razvod braka, samo čeka da on napusti rijaliti i to je to, biće i zvanično rastavljeni. Već jednom mu je prešla preko iste stvari, ali ovog puta je definitivno kraj, shvatila je da je vreme da preseče. Nije Nenad loš momak, svi smo mislili da stvarno voli Ivanu, ali eto, izgleda da prosto ne može da promeni to svoje ponašanje. Tek će da shvati šta je uradio i kakvu ženu je izgubio! – rekla je ona za Blic.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ