Scandal

28 Novembra, 2020 15:00

Dragana Mitar otkriva: Ša VARA ŽENU na svakom koraku! On je mnogo LOŠ ČOVEK!

Pošto je Nenad Aleksić Ša konstantno pominje u rijalitiju, Dragana Mitar rešila je da ispriča svoju stranu priče, a dotakla se i Sanje i Matore.

Dragana razvezala jezik!

Taj Ša se toliko vraća na tu Zadrugu 2 da to nije više normalno. Kao ima neku grešku iz tog perioda i stalno me pominje. Ali on je samo pokazao kakav je – rekla je Dragana za tabloid SCANDAL! i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Ja odgovorno tvrdim da on i napolju vara ženu s kim stigne. On je loš kao čovek, kao osoba, kao muž… E sad ako njegova žena to ne vidi, to je njen problem, mada je nemoguće da je toliko slepa kod očiju – objašnjava Dragana i otkriva:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23)

Što se Sanje i Matore tiče, ne znam šta bih rekla. Matora je dobra sa Ša, a on kao posle ostaje prijatelj sa svim njenim bivšim ribama. Meni to nije normalno. Sanja meni nije prijateljica, mi smo poznanice i nemam neko mišljenje o njoj, ali sam čula da je ispala loša prema mnogim bliskim prijateljima, ne bih sada nikoga konkretno da navodim, ali znam pouzdano o kome se radi. I još nešto, Matora ne zna za 90 posto onoga što joj je Sanja radila iza leđa – zaključila je bivša zadrugarka.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL