Scandal

14 Novembra, 2020 11:18

Dragana Mitar progovorila SVE o BOLESNOJ VEZI Maje i Janjuša!

Maja i Janjuš su se sinoć pokačili u Zadruzi. Tačnije, Maja je dovela Janjuša do ludila, te je Zadrugar pravio haos po vili.

Sve detalje njihove veze napolju je znala Dragana Mitar, koja je konačno progovorila sve što zna o njihovoj ljubavi.
Videla sam ovaj haos i svađu, ne znam što Janjuš tako reaguje, očigledno nije ženi ispričao sve šta su radili napolju. Žena ga je ucenjivala da ne može da viđa dete dok se viđa sa Majom, to znam. Zato su njih dvoje to krili, da, celo leto su se viđali, ja to znam. Maja mi je bila komšinica, bili su i kod mene, viđali su se sve vreme i u etno selu. Janjuš je bio kod nje, nije plaćao ni kiriju, Maja je plaćala kiriju. Znam da su se svađali, tukli, rekla je Dragana i dodala:

„Žena ga je ucenjivala detetom“

„On se sa ženom razdvojio, a sa Majom se viđao. Imali su stalno svađe, scene, ne znam ni poentu, govorio je: ‘Ona je bolesna, luda, ja ne mogu da je otkačim’ pokušavao je. Ona ga je jurila, ne mogu da kažem da nije. Tako je bilo celo leto, to natezanje, ona ga jurila, vijala. On je sa ženom ostao u okej odnosima jer ga je ona ucenjivala: ‘Ako se sa njom viđaš, ne možeš da viđaš dete’, zato su se krišom viđali.“

„Intervenisala je i policija“

Dragana je otkrila i da su se Maja i Janjuš tukli u njenom stanu.
„Oni su u stanu i vrištali, urlali, ona mi je rekla da ju je udario, intervenisala je i policija dva puta, uzela im je zapisnik, to nigde nije otišlo dalje, Maja mi je to rekla, zvala me je. Ona ga je volela, zaljubila se, a ta ljubav je prešla i u bolest u opsesiju. On je sve svoje pare prokockao. Žao mi je. On je kod iste te Maje jeo, pio, nikad nije pitao da li treba nešto da kupi, to su ružne stvari„, navela je Dragana.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR i PRINTSCREEN