Star

29 Oktobra, 2020 18:00

Dragana Mitar otkriva posle SUĐENJA: „Jedva čekam RAZVOD! Neću više ni da ga vidim!“

Dragani Mitar ne da se da se iskobelja iz sudskih procesa koje vodi protiv još uvek zakonitog muža Siniše Dragutinovića.

„Sinišu nisam ni pogledala, ja s njim ne pričam ni o detetu!“

Prošle nedelje imala je čak tri suđenja sa njim, a kako je ispričala za tabloid STAR, ročištima se kraj ne nazire!

– Ma sa Sinišom milion tužbi, više ne mogu da pohvatam kad idem na koje suđenje. Tužio me je za povredu njegovog ugleda i časti, pa onda za iznošenje njegovih privatnih slika sa devojkom u medije, ma horor. Samo više da bude to ročište za razvod i da to okončamo – rekla nam je Dragana i otkrila šta se dešavalo iza zatvorenih vrata sudnice.

Ja sa njim ne komuniciram čak ni kada je dete u pitanju. Sreli smo se ispred sudnice, ali svako je stajao sa svojim advokatom i gledao u drugu stranu. Tužio me je što sam javno pokazala slike koje je on meni slao, a na kojima je sa svojom devojkom, ali moja odbrana je mnogo dobra, a njegova je smešna. Bilo mi je smešno kada sam slušala šta priča. Sve je trajalo bukvalno 12 minuta, a onda je svako otišao na svoju stranu. Mučno je sve ovo za oboje, ali nismo mogli mirnim putem da se dogovorimo jer nije hteo da ispoštuje moje zahteve – ispričala je Dragana.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: GAJA