đina, haris i melina, luksuzna vila, melina džinovic, porodica džinović, sin
Svet

April 17, 2024 10:15

By

Dadilja otkrila šokantnu istinu, krvavo je zarađivala: Terala je na prljave poslove, deca su se bojala Meline

Dadilja Džinovića bila je uključena u sve, nije iznenađena

Postoje razne spekulacije ali malo ko zna šta se zapravo dešava iza zidina velike vile Harisa i Meline. Čini se da samo dadilja Džinovića zna kako zaista stvoje stvari, pa je shodno tome odlučila i da progovori.

Dadilja Džinovića svet novine svet portal

Ata images

Dadilja Džinovića otkrila sve ali nije iznenađena 

Razvod Harisa i Meline može se reći da je uzdrmao domaću javnost a sve samo zato jer su delovali kao skladan par. Nakon saznanja da je Melina napustila muža, otišla praktično bez pozdrava kao i da je Đina prestala da prati majku na Instagramu (na kojoj je i te kako aktivna) dadilja Džinovića rekla je da nju ceo ovaj spektakl nije iznenadio:

Pročitajte Priznajem, ne volim je, imam samo jednu želju – Gudeljeva sestra prvi put progovorila za srpske medije

– Mene taj njihov razvod uopšte nije iznenadio, nadam se samo da su deca dobro – za „Alo!” je ispričala dadilja Džinovića koja je želela da ostane anonimna (ime i prezime poznato redakciji). Od početka pratim u medijima ceo ovaj haos oko Harisa i Meline i iskreno sve vreme razmišljam o Đini i Kanu. Bili su dosta mlađi kada sam ih čuvala, ali deca su deca i sigurno im nije prijatno zbog svega.

Dadilja Džinovića svet novine svet portal

BOJAN VUKOVIĆ

Oni su uvek bili privrženiji Harisu, Meline su se bojali i uglavnom sam ih kod nje pokrivala kada su pravili raznorazne smicalice. Doduše, meni je to od početka bilo čudno, s obzirom na to da je Haris često bio na turnejama, mislila sam da sa njom imaju bliskiji odnos – rekla je dadilja Džinovića za „Alo!”, a zatim dodala da je sve postalo jasno kada se i sama uverila da deca sa Melinom dnevno provedu svega sat ili dva.

Pročitajte Nju razvod nije slomio – Melina priznala, nikad nije bila emotivno ispunjenija

– Sećam se, recimo, kada sam odlazila sa njima u Bečiće, jer oni tamo provode gotovo celo leto… Mislila sam da će njih četvoro biti zajedno, a da ću ja biti u nekoj odvojenoj sobi, međutim, na moje iznenađenje, nije bilo tako.

Dadilja Džinovića svet novine svet portal

Ata images

Dadilja Džinovića otkrila – Melina nije provodila vreme sa decom

– Haris i Melina su bili u jednom delu hotela, a ja sa decom u drugom. Sve vreme sam bila sa njima u sobi, budila ih za doručak, vodila na plažu, izlazila uveče u šetnje – prisetila se dadilja Džinovića, a zatim dodaje:

Pročitajte Umesto Harisa, Melina napustila vilu, sad živi ovde, a najveća podrška joj je poznata dama

– Harisa sam videla svega par puta, uvek se nešto našali i stalno se raspitivao da li me deca slušaju i da li je sve pod kontrolom. Melina je imala zamerke na moj stajling, pa mi je nekoliko puta nudila da me odvede u šoping i kupi mi neku „normalnu” garderobu, na šta naravno nisam pristala jer sam po ceo dan trčala sa decom i volela sam da budem ležerno obučena.

Dadilja Džinovića svet novine svet portal

Ata images

Dadilja Džinovića takođe je otkrila da je Melina za nju navodno imala posebne zahteve, zbog kojih je čak i razmišljala o otkazu.

Pročitajte Haris ne da sinu da ponovi njegovu grešku – Sve mu objasnio, ove devojke nisu za Kana

– Svoju garderobu nije želela da nosi u vešeraj, već me je terala da njene stvari lično perem na ruke, uključujući i gaće i komplet donji veš, i mislim da je to trenutak kada sam počela da razmišljam o otkazu. Zivkala me je za sve i svašta, i tada sam shvatila da njoj nije potrebna samo bebisiterka, već lični asistent i neko ko će joj bukvalno služiti kad god se njoj prohte – rekla je dadilja Džinovića za „Alo!” i dodala da Melina nije galantan poslodavac.

Dadilja Džinovića svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Pre nego što smo krenuli u Crnu Goru, Melina mi je više puta naglasila da, bez obzira na roming, telefon stalno mora biti dostupan, ali uz obećanje da će račun za telefon platiti ona. Kada smo se vratili za Beograd, samo mi je rekla: „Ja nemam ništa sa tim”, pa sam skoro trećinu mesečne zarade potrošila na mobilni. Zbog svega sam odlučila da prekinem saradnju sa njima – rekla je bivša bebisiterka Đine i Kana Džinović za pomenuti medij.

AUTOR: SVET

IZVOR: Alo!

FOTO: ATA images