Svet

August 1, 2020 17:00

By

Dragana i Siniša na SUDU! Pravili HAOS, reagovalo OBEZBEĐENJE!

Dragana Mitar konačno se našla oči u oči sa svojim još uvek zakonitim mužem Sinišom Dragutinovićem u sudnici u Palati pravde. Njih dvoje su imali dva spojena suđenja po Draganinoj tužbi za nasilan upad u stan, te po Sinišinoj tužbi za povredu ugleda i časti piše novi STAR.

“VRAĆAM SE SA SINOM U STAN KOJI MI JE NASILNO OTET!”

„Dragana je došla prva dok je Siniša poprilično kasnio bežeći od fotoreportera. Nisu se pozdravili, svako je stajao sa svojim advokatom. U sudnici je u jednom trenutku nastala žučna rasprava ko ima najveće pravo na stan, baš su oboje vikali! Siniša je bio van kontrole, pa je moralo i obezbeđenje da reaguje”, priča za STAR izvor sa lica mesta, a Dragana kaže da okreće novilist:

„Čekam pravosnažno rešenje vezano za stan u kome sam živela sa Sinišom, a koji je ipak pripao meni. Uskoro se sa sinom Jovanom vraćam u stan. A što se tiče Sinišine tužbe, ja sam saslušana, ali on mora da priloži još dokaza kada sam ga i gde vređala. Ne znam koliko je para tražio, tužio me je da bi mi napakostio, a ne zbog para. Još da se krajem avgusta razvedemo, pa da okrenem novi list u svom životu. Ja sa njim ne razgovaram, dok smo imali pauzu između suđenja, sedeli smo u istom kafiću na razdaljini od četri stola, svako sa svojim advokatom, ali nismo se ni pogledali”, kaže za STAR Dragana koja je posle raskida sa Edom potpuno sama.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR