Operacije Dragane Mitar
Svet

October 26, 2023 14:30

By

Šokantna transformacija Dragane Mitar: Operacije je koštale promene identiteta (foto)

Operacije Dragane Mitar učinile su je neprepoznatljivom

Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga i jedna od najprivlačnijih dama koja je boravila u Beloj kući, Dragana Mitar vremenom je postala neprepoznatljiva. Operacije Dragane Mitar učinile su je drugačijom, a mladalačko lice koje je imala pre samog nekog vremena postalo je prošlost.

Operacije Dragane Mitar

Ivan Vučićević

Operacije Dragane Mitar fanovi komentarišu negativno

Gostujući u podkastu za Republiku.rs Dragana Mitar komentarisala je novu sezonu rijalitija Elita ali je poražavajuća činjenica koliko je negativnih komentara dobila zbog svog novog izgleda. Iako je to još uvek ona stara mila i draga osoba, operacije Dragane Mitra ipak su uzele primat. Javnost smatra da joj nije bilo potrebno da promeni lični opis, budući da je, kao što smo i rekli, bila najlepša Zadrugarka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Operacije Dragane Mitar donele su joj poteškoće, 7 puta operisala nos

Osim toga, poznato je i da je Dragana Mitar sedam puta operisala nos, o čemu je jednom prilikom javno pričala…

Pročitajte Dragana Mitar na LEKOVIMA zbog BIVŠEG – Ovo mu nikada neće OPROSTITI

– Pre nekoliko godina sam poželela da imam manji nos, pa sam otišla kod doktora. Nisam želela da mi ga lomi, pa mi je isturpijao kost. Međutim, posle intervencije je bio veći! Vratila sam se kod doktora i tražila da to ispravi. Tada mi je slomio nos, turpijao ga i izvadio deo hrskavice. Ispostavilo se da mi je izvadio više hrskavice s jedne nego s druge strane, pa sam imala rupu. Bilo je strašno! Otoci su počeli da se premeštaju s jednog na drugo mesto, izgledala sam katastrofalno. Pala sam u depresiju, nisam želela da izlazim iz kuće – kaže bivša “modelsica”, koja je zbog toga i treći put otišla pod nož:

Operacije Dragane Mitar

Bojan Vuković

– Doktor mi je dao lokalnu anesteziju, zatim secnuo deo ušne školjke i izvadio komadić hrskavice, koju je stavio u nos. Na tom mestu mi je koža bila stalno crvena. Ludela sam zbog toga! Nos me je stalno svrbeo, imala sam oštećenja, brazde… Na sredini je bio previše širok… Bila sam očajna, pa sam promenila lekara.

Pročitajte Dragana Mitar jedva preživela poslednji estetski zahvat, promenila lični opis FOTO

– Doktor mi je uradio skener, da bi video šta je sve tačno izvađeno. Unutra je sve bilo oštećeno! Uveo me je u totalnu anesteziju, napravio rez ispod desne dojke i iz rebra izvadio deo hrskavice, koju je detaljno obradio u mašini. Potom je hrskavicu ubacio u nos, da bi imalo šta da ga drži. Operacija je trajala čak 11 sati! – rekla je Dragana.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images