Miljana Kulić trudna svet novine svet portal
Svet

April 13, 2024 14:15

By

Šok u Eliti: Miljana Kulić trudna, oglasila se i njena majka

Miljana Kulić trudna, njena majka otkrila šta o tome misli

Na društvenim mrežama počeo je da kruži snimak na kom Miljana Kulić hoda po Beloj kući u rijalitiju “Elita” i nosi test na trudnoću. Sada se oglasila i njena majka Marija Kulić, te istakla svoje mišljenje.

Miljana Kulić trudna svet novine svet portal

Ata images

Miljana Kulić trudna, pokazala test

Kako Marija ističe, ona veruje da Miljana nema ciklus zbog hormonskog poremećaja, a kaže da ne bi podržala ćerkinu odluku da rodi dete ukoliko je zaista u drugom stanju.

“Poremećen joj je ciklus, ona često sumnja u to da je trudna. Ne pratim redovno. Mislim da se to poremeti od načina života. Jedna devojka nije dobila 6 meseci, jedna cele sezone. Ona je mnogo oslabila verovatno neki hormonski poremećaj. Ne verujem da je istina”, rekla je najpre Marija, a potom otkrila kako bi reagovala da se Miljanine sumnje obistine.

Pročitajte Razveli se Keba i Olja posle 3 decenije braka – Pevačeva ljubavnica iznela sve detalje

“Kako da reagujem? Ima 30 godina i ne zna da vodi računa o sebi. Nije mala ni maloumna da ne može da vodi o sebi računa. Niti ima stabilnu vezu niti je u braku niti ima odnos kako treba da bi rodila dete. Ima Željka, ne treba joj još jedno dete u ovom trenutku. Mora da vodi računa šta radi i kako radi. Najlakše je roditi dete. Potrebno je mnogo odricanja da se dete izvede na pravi put. Koliko znam svake sezone je tamo, kada će ona da čuva decu? Ja sam bolesna, i moj suprug. Bez obzira na godine, meni je zdravlje narušeno i ne bih mogla pored Željka da čuvam još jedno dete. Zna valjda do čega dovode nezaštićeni odnosi. Pitam se samo ko će joj čuvati to dete”, izjavila je majka Moljane Kulić za “Blic”.

Naime, da je Miljana Kulić trudna pokazuje i snimak na društvenim mrežama, ali mnogi misle da lažira trudnoću kako bi mogla da izađe iz rijalitija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

“Dve crte, istog momenta, pa ja nisam budala. Moraju da dođu po mene” , pričala je Miljana dok je pokazivala test u kameru.

Podsetimo, Miljana je pre nekoliko godina zatrudnela u rijalitiju u kom je tada bila i to sa Ivanom Marinkovićem. Tada se rodio njihov sin Željko.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Ivan Vučićević