Marija Kulić bolesna svet novine svet portal
Svet

January 10, 2024 13:00

By

Izdaja: Miljana Kulić ponovo trudna, Marija van sebe što joj je verovala

Pretpostavlja se da je Miljana Kulić ponovo trudna sa Zolom

Navodno je Miljana Kulić ponovo trudna sa Zolom a kako domaći mediji pišu time je pokazala da i dalje nije neko ko je spreman da se u potpunosti osamostali… i vodi računa u o svom životu. Njena majka Marija Kulić ne može i dalje da dođe sebi, a sada se oglasila za “Blic” i ponovo prokomentarisala novonastalu situaciju.

Miljana Kulić ponovo trudna

Rajko Ristić

Miljana Kulić ponovo trudna sa Zolom, Marija van sebe 

– Mislim i volela bih da dobije. Monstrum pravio dete zbog rijalitija, a ona govedo jedno žensko sve mu veruje. Pogledaće je Bog ovog puta zbog njene gluposti. Još joj ja kažem ne možeš da ideš tamo gde su ti bivši momci bez spirale. Otkud znam da li će, kada i sa kim da se pomiri. To se kod nje ne zna, a ona, ma ni slučajno, ne treba mi spirala jer prvo necu ni sa kim da se mirim posle svega sto su uradili i izgovorili, a drugo u ovoj sezoni necu da imam s***ualne odnose ni slučajno jer Željko do godine kreće u predškolsko.

Pročitajte Kao Merlinka i Pamela – Marija Kulić pre estetskih korekcija bila je vanserijska lepotica (foto)

Nema šanse. I ja joj poverujem jer je stvarno bilo mnogo gadosti sa njihove strane, skraćenog balvana. I eto njeno obećanje, ludom radovanje – rekla je Marija Kulić za “Blic”.

Miljana Kulić ponovo trudna

Bojan Vuković

Miljana Kulić ponovo trudna, greška u koracima 

Podsećanja radi, Zola je diskvalifikovan iz rijalitija i trenutno se provodi po Beču. Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pobegli su tada zajedno iz rijalitija, Miljana se vratila u “Elitu” i tom prilikom je cimerima otkrila šta se desilo.

Pročitajte Miljana trudna, Bosa plače od muke – Neću da mi Kulićeva rodi unuče

– Diskvalifikovao se. Trebali smo da odemo da pregovaramo za apartman, ili Rajsko ostrvo, pošto smo radili neke stvari. Međutim, on je tražio 100.000 evra da mu se daju odmah iste sekunde do kraja rijalitija. Naravno, niko ne pristaje na ucene – rekla je Miljana tada.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Screenshot