Učesnici Zadruge 7
Svet

July 7, 2023 22:14

By

Umesto starleta pevačice: U Zadrugu 7 ulaze najpoznatija estradna imena, neka od njih će vas iznenaditi

Učesnici Zadruge 7 su ova poznata estradna imena

Od septembra ponovo startuje rijaliti Zadruga, samo po znatno izmenjenim pravilima, ali i sa mnogo poznatijim imenima.

Pročitajte Mitrović otkrio kako će izgledati potpuno drugačija Zadruga, a počinje i rijaliti jedne estradne porodice

Učesnici Zadruge 7

Ata images

Učesnici Zadruge 7 biće brojne poznate ličnosti iz sveta politike, sporta, estrade… Među njima su Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, Maja Nikolić, Miloš Bojanić, Radovan Radović Raka, Snežana Mišković Viktorija, Ivan Fece Firči Ali to nije sve. Drugoplasirana Ana Ćurčić i njen stari-novi dečko Dragan Aca Bulić takođe su na spisku potencijalnih učesnika.

Pročitajte Aca Bulić zbog Ane ostavio ženu – Vezu potvrdili sočnim poljupcem u javnosti FOTO

Učesnici Zadruge 7

Ata images

– U opticaju su sportisti, glumci, influenseri, jutjuberi, blogeri, političari, doduše bivši, takođe učesnici rijalitija iz prethodnih sezona, kao što su Lepi Mića i Jovana Tomić Matora, ali s budućom suprugom. Biće pomešane profesije. S nekima se pregovaralo, s nekima su pregovori u toku, a najveći igrači će tek da dobiju ponude. Kompletan kasting se završava sledeće nedelje. Ovaj projekat je zamišljen totalno drugačije od svih prethodnih rijalitija. Nasilje se neće tolerisati, niti će biti učesnika koji imaju tešku kriminalnu prošlost – rekao je za Kurir izvor blizak produkciji.

Pročitajte Zlata priznala da je muškarci više ne interesuju – Moj partner je moja Goca

Učesnici Zadruge 7

Rajko Ristić

Pored njih, imena koja se pominju su Goca Božinovska i Zlata Petrović u paru. Ipak, najveće iznenađenje je Jasmina Medenica.

– Ukoliko sve tri pristanu, to bi bilo savršeno. Jasmina živi u inostranstvu. Svima će biti ponuđeni odlični uslovi i postavljena jasna pravila ponašanja, mada ove ličnosti nisu sklone nasilju, već dobroj zabavi i kvalitetnoj svađi.

Pročitajte Novi rat na estradi na pomolu – Maja Nikolić brutalno isprozivala Aleksandru Radović, ovo neće izaći na dobro 

Učesnici Zadruge 7

Foto: Rajko Ristić

– Ako budu dobro platili, obećavam da ulazim i pravimo lom da podsetimo ljude šta znači pravi rijaliti. Ovo do sada je bilo samo zezanje. Mislim da su se svi uželeli dobrog starog rijalitija, gde je bilo puno poznatih ličnosti i da narod jedva čeka da pesmom, nespavanjem danima i mojom ludom energijom napravim lom. Ali moram da dobijem nepristojnu ponudu koju neću moći da odbijem, do tada uživajte u mojim slikama i novoj pesmi i spotu – poručila je Maja Nikolić.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES