Učesnici Zadruge 7
Svet

June 27, 2023 10:29

By

Mitrović otkrio kako će izgledati potpuno drugačija Zadruga, a počinje i rijaliti jedne estradne porodice

Zadruga 7 će se potpuno razlikovati od prethodnih sezona

Brojni ljubitelji rijalitija mogu da odahnu, jer će Zadruga 7 ipak biti emitovana, a to je juče saopštio čelnik televizije Pink, Željko Mitrović. Međutim, u novoj sezoni, za koju je kasting počeo danas, slede brojne promene.

Pročitajte Ovo je žena iz senke koju Željko Mitrović bespogovorno sluša – Evo kako se Milica nosi s tim 

Zadruga 7

Ata images

– Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslediti Zadrugu i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra! Ime nove sezene projekta biće “Elita” – napisao je Mitrović na svom Instagram profilu.

Pročitajte Potres u porodici poznate denserke, Slađa doživela izdaju – Ćerka Đoleta Đoganija se povinovala Vesni

Zadruga 7

Rajko Ristić

Pored rijalitija “Elita”, moguće je da će se snimati i rijaliti porodice Đogani, što je potvrdila Silvia, ćerka Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija.

– Tata razmatra tu ponudu, a glavni akteri rijalitija, pored njega, biće mama Slađa, Vesna, ali i ja – kaže Silvia i otkriva da su ona i njena majka Slađa godinama odbijale da se takmiče u rijalitijima:

Pročitajte Njegova krv a krije ga godinama – Ni Vesna nije znala za ovu tajnu Đoleta Đoganija FOTO 

Zadruga 7

Ata images

– Mojoj majci i meni su nudili 200.000 evra za ulazak u rijaliti, ali nema tog novca koji može da kupi našu privatnost. Sada nam zanimljivo deluje ovaj porodični format o Đoganijevima, ali ne bih otkrivala detalje. O tom-potom.

Crna lista rijaliti igrača

Na učešće u Zadruzi 7 neće imati pravo oni koji su u ranijim sezonama diskvalifikovani, što znači da više nećemo gledati Filipa Cara, Zvezdana Slavnića, Anđelu Đuričić, Miljanu i Mariju Kulić, ali i mnoge druge.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES