Željko Mitrović ušao u Zadrugu
Svet

May 14, 2023 15:00

By

Zvanično je KRAJ: Željko Mitrović ušao u Zadrugu i saopštio tužne vesti učesnicima

Željko Mitrović ušao u Zadrugu pa otkrio istinu svima

Već deset dana otkako su se desile teške tragedije u našoj zemlji privremeno je ukinuto emitovanje najgledanijeg rijaliti formata svih vremena, „Zadruge 6“. Učesnici su odmah obavešteni o prekidu koji će uslediti, a svi su ostali šokirani pred činjenicom da su se u Srbiji dogodili nezapamćeni masakri u samo 30 sati.

Pročitajte: Željko Mitrović pred svima otkrio šta zaista misli o bivšem zetu, sočno je opsovao FOTO

Željko Mitrović ušao u Zadrugu

Printscreen

Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, sinoć je ušao u „Zadrugu“ kako bi razgovarao sa učesnicima rijalitija i obavestio ih šta se dešava u spoljnom svetu. On je prvo zamolio sve da minutom ćutanja iskažu poštovanje prema nastradalima u masakrima u Beogradu i Mladenovcu. Otvoreno je razgovarao sa zadrugarima i otkrio im da je rijaliti pogotovo bio „na udaru“ tokom ovih teških dana.

Pročitajte: Dobro protrljajte oči, od luksuza će vas zaboleti glava – Ovo je novi dom Željka i Milice Mitrović VIDEO

Željko Mitrović ušao u Zadrugu

Youtube printscreen

– U Farmi smo i najmanji dodir sankcionisali, dok se tokom Zadruge 1,2,3,4 fizički kontakt kažnjavao, dok su se u petoj i šestoj ljudi mnogo opustili – rekao je Mitrović i saopštio je zadrugarima odluku produkcije da će momentalno biti diskvalifikovani ukoliko uđu u bilo kakav fizički okršaj.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića ponovo u vezi s Ilijom – Poklon u znak pomirenja svaku bi oborio s nogu FOTO

Željko Mitrović ušao u Zadrugu

Ata images

Šesta sezona će se završiti kako je i planirano, ali o nastavku ovog programa još se ništa ne zna.

– Sešćemo, moji najbliži saradnici i ja i videti da li ćemo uopšte u budućnosti imati rijaliti, a ako ga budemo imali, imaće sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti poslednja generacija ove epohe rijalitija. Znači rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete sa nulom napolje – rekao je vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images