Željko Mitrović otkrio šta misli o raskidu
Svet

February 20, 2023 11:30

By

Željko Mitrović pred svima otkrio šta zaista misli o bivšem zetu, sočno je opsovao FOTO

Željko Mitrović otkrio šta misli o raskidu ćerke Kristine i milijardera

Naslednica vlasnika “Pink” imperije, prelepa Kristina Mitrović nedavno je raskivula veribdu sa Ilijom, ukrajinskim milijarderom. Otkako je singl, uživa i putuje a svoje fanove i pratioce često i obavesti o novim lokacijama na kojima se nalazi.

Pročitajte: Kristina ne oprašta, sada je najsrećnija – Stigla prva poruka ćerke Željka Mitrovića nakon raskida od milijardera FOTO

Novi učesnik Zadruge

Ata images

Bajkovita veza sa milijarderom je prošlost

Povodom Kristinog rođendana koji je bio pre nekoliko dana. njen otac Željko Mitrović zaputio se u Londom ne bi li svojoj mezimici ulepšao ovaj dan. On joj je, naravno nezaboravnu proslavu što je on kamerom i zanbeležio.

Ipak, na društvenim mrežama povela se sitna rasprava oko odnosa Željka i bivšeg zeta – postoje li varnice ili je ostalo poštovanje.

Iako čestitke i lepe želje ua divan dan naslednice Kristine nisu izistale bilo je i onih koji je s namerom želeo da isprovocira medijskog maga, u čemu, naravno, nije uspeo.

Željko Mitrović odgovorio je u svom stilu i jednom rečenicom dokazao da je bivši verenik njegove prelepe ćerke Kristina sada samo davno prošlo vreme.

Pročitajte: Ko bi poželeo ovakvog muža – Isplivali dokazi kako Željko Mitrović tretira Milicu FOTO

– Šta si tražio u Londonu? Nesuđenog zeta da ga moliš da se vrati? – glasilo je krajnje neumesno pitanje jednog pratioca, na koje je usledio veoma konkretan odgovor.

– Tebra, ja ovde imam veliki biznis, koga boli k**** za zeta??? – napisao je Željko Mitrović bez ustručavanja,

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram