Godine Lidije Vukićević svet novine svet portal
Svet

April 21, 2024 10:15

By

Nećete verovati koliko stvarno ima godina Lidija Vukićević: Ovo je njena tajna

Godine Lidije Vukićević za nju su samo broj i ništa više

Poznata glumica Lidija Vukićević godinama je gradila karijeru, a domaća publika ju je upamtila po brojnim maestralno odigranim ulogama.

Godine Lidije Vukićević svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Godine Lidije Vukićević – U sedmoj deceniji života, a nikad bolje nije izgledala

Osim po filmskim ostavarenjima, Lidija je često u javnosti bila i zbog svoje veze sa bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom. Lidija i Mitar iz zajedničkog braka u kojem su bili od 1991. do 2000. godine imaju dva sina, Andreja i Davida, koji su sada već odrasli ljudi i imaju svoje živote.

Pročitajte Isplivali detalji o braku preminule voditeljke – Bivši muž otkrio bolnu uspomenu

Lidija nikada nije krila da je veoma ponosna na svoje naslednike.

“Imaju porodičan kod, tradicionalni odnos i vole da kažu – to je naše porodično okupljanje. Skoro je bila jedna prijateljica, Andrej je odlazio, pošto živi na Voždovcu, i poljubio je mene, pa Davida, a ona je rekla: “Od kada to nisam videla, da se braća ovako slažu”. Najsrećnija sam zbog toga, to je ogromna stvar u današnje vreme”, istakla je glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Šarmantna glumica ponosna je na svoj izgled, a i te kako vodi računa o liniji. Sad ima istu težinu koju je imala krajem osamdesetih godina prošlog veka, kad je snimala čuvenu seriju “Bolji život”.

Godine Lidije Vukićević za mnoge su možda i misterija. Naime poznata glumica će u julu proslaviti 62. rođendan, ali i dalje izgleda fenomenalno i dosta mlađe. Tvrdi da je za to zaslužna njena majka koja je od rane mladosti savetovala kako da se neguje.

Godine Lidije Vukićević svet novine svet portal

Rajko Ristić

“To potiče iz kuće. Imala sam majku, profesorku književnosti, koja je veoma vodila računa o sebi, najpre o nezi i higijeni lica i tela. Prenela je to na mene i moju sestru. Ne sećam se da sam ikada, još od srednje škole, legla a da nisam skinula šminku. Mama mi nije dozvoljavala da se šminkam do studija, ali krema za lice bila mi je obavezna jer sam se ugledala na nju. I kad sam postala majka, mama mi je uvek govorila da se ujutru malo našminkam, makar rumenilo.

Pročitajte Baš ih briga šta drugi pričaju – Uživaju u ljubavi, razlika u godinama za njih je nebitna

Na moje pitanje čemu to kad ne izlazim rekla mi je: “Možda će poštar da zazvoni! Žena uvek treba da bude doterana”. Pred majku nisam smela da izađem bilo kako. Više sam se plašila šta će ona da mi kaže nego dečko! I danas ne izlazim iz kuće dok ne stavim ruž i rumenilo.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram, Rajko Ristić