Pevačica Milica Đurović svet portal svet
Svet

April 22, 2024 18:15

By

Lepa Crnogorka rešena da region baci pod noge: Svi tvrde da će pomrsiti konce mnogim pevačicama

Pevačica Milica Đurović osvojila muzičku scenu Crne Gore

Osveženje na muzičkoj sceni Crne Gore donosi mlada pevačica Milica Đurović koja svoju desetogodišnju karijeru kruniše debitanstskim singlom “Ostani uz mene”. Saradnja sa Jelenom Trifunović, koja je zadužena za stihove i Bojanom Vasićem, koji potpisuje muziku i aranžman, dala je sjajne rezultate, pa je ova numera postala jedna od najslušanijih u Crnoj Gori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Đurović (@milica.djurovicc)


Zahvaljujući pozitivnim kritikama i reakcijama publike, Milica je već u pripremi nove, brže pesme s kojom želi da nastavi da gradi svoj muzički identitet. A, ako je suditi po tome kako je prošla numera “Ostani uz mene”, nema sumnje da će i naredna pesma postati hit.

Pročitajte Isplivali detalji o braku preminule voditeljke – Bivši muž otkrio bolnu uspomenu

S obzirom na to da je u Crnoj Gori za kratko vreme postala jedna od omiljenih pevačica, kako smo saznali, lepa Milica ima u planu da karijeru nastavi da gradi i u ostalim jugoslovenskim republikama, pre svega u Srbiji.

Pevačica Milica Đurović na pragu velike karijere

Iako je šira javnost tek nedavno saznala za nju, neke od najvećih muzičkih zvezda imale su priliku još ranije da čuju kako Milica peva i dale su joj vetar u leđa, tako da nije isključeno da će uskoro snimiti i duet sa nekom od njih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Đurović (@milica.djurovicc)

Ono što je svakako sigurno je da će Milica svojom lepotom i prelepim glasom ubrzo osvojiti publiku širom regiona, a mnogi tvrde da će uskoro pomrsiti konce brojnim popularnim pevačicama.  A, ako je suditi po njenoj prvoj pesmi onda će zaista biti tako.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM